S
silmarillion
Гостин
Дрогата го менува мислењето?Почна да се дрогираш штом почна да менуваш мислења?
Дрогата го менува мислењето?Почна да се дрогираш штом почна да менуваш мислења?
Верувам дека сопственикот на Мицковски се исценкал да даде подршка, во замена за судски поволности. Само што до Грците ќе испадне на крај дека е. Они изглеа сакаат неприфатливо решение за било кој од тука.Мора некој да го реши тој проблем, или да се обиде да го реши, во овој случај Заев го прифати предизвикот, а подршка даде и Мицковски.
Е сеа и ти, тој Laf Makedonski i zivotot kje i dade ime za MAKEDONIA!1Верувам дека сопственикот на Мицковски се исценкал да даде подршка, во замена за судски поволности. Само што до Грците ќе испадне на крај дека е. Они изглеа сакаат неприфатливо решение за било кој од тука.
Е тоа ти е никој до сега не одговарал во оваа држава Лоповдонија и нема да одговара.Верувам дека сопственикот на Мицковски се исценкал да даде подршка, во замена за судски поволности. Само што до Грците ќе испадне на крај дека е. Они изглеа сакаат неприфатливо решение за било кој од тука.
Како бе никој?Е тоа ти е никој до сега не одговарал во оваа држава Лоповдонија и нема да одговара.
Тогаш сите се надевавме на подобро, сега никој не се надева на тоа.Сега да, ама пред една година беве лидери во дуинг бизнис и на никој не му ни текнуваше тоа.
И 4г теглење за коса.Како бе никој?
Иди да украдиш 30 кебапи ете ти 3 години.
Си заслужи старчево затвор.Тогаш сите се надевавме на подобро, сега никој не се надева на тоа.
И 4г теглење за коса.
Ее ќебапот се јаде парите неКако бе никој?
Иди да украдиш 30 кебапи ете ти 3 години.
Се гледа дека ти се отвараат нови хоризонти.На добар пат си,фурај филмот.Дрогата го менува мислењето?
И јас викам мора да се реши.Но што ако во пусулчето на гркот пишува и по еднаш на сите да ни го бапне?Би прифатил ли само да се реши спорот?Мора некој да го реши тој проблем, или да се обиде да го реши, во овој случај Заев го прифати предизвикот, а подршка даде и Мицковски.
eх, тоа беа времиња....Тогаш сите се надевавме на подобро, сега никој не се надева на тоа.
Мене тоа пусулчето на Коѕиас ми се чини како порака дека Грција не сака решение на спорот. Тие наведени услови го ставаат Заев во позиција да мора да одбие колку и да се труди да направи компромис.Го гледам пусулчево на Коѕиас и си се чудам нешто у стил, како може да се озбилни и дали стварно мислат дека некој ова ќе им го прифати... После ми текна на непостоечката платформа што се лапна со прост спин дека е непостоечка и дека е измишљотина, и одма јасно ми станува дека и ова ќе се лапа како поп сарма со за степен појаки керефекии.
Малце пропаганда, малце дистракција у стил на признавањето на Америка од 2004 и добивање уште некој датум за датум и оп, магично, ете ти во лична карта горномакедонец со мајчин јазик горномакедонски. Од друга страна па... тоа и сме залужиле.