@Beric Dondarrion
Ај речи дека не сте насамарени ?
Јас точно знам кој е Заев.
Како таков, сто пути бољи од Груевски.[DOUBLEPOST=1517223822][/DOUBLEPOST]
оф оф, ако си гласал на 2 локални, тоа значи на уште едни парламентарни предвремените 2008, а со вторите локални имаше и претседателски... значи пак се 5 преброј се. Затоа тебе најмногу те боли газето од сите подржувачи на Зоуки.
ОК, до 2008 гласав за него. Точно. И тогаш и сега велам, тие две се најбољи години на владеење што сме ги имале.
Ама после...
Види, ја тебе престанав да те сматрам за получовек уште коа кажа Груевски бил срање и предавник.
Зашто?
Затоа што дозволил Заев да дојде.
???
Не затоа што напраи миљарда криминалии и предавства, него зашто дозволил Заев да дојде бе.
Моја грешка е што комуницирам ко со нормален, али ко што глеаш све помалку е така.
Имаш скроз погрешна сендвич-претстава за тоа зашто сум ја овде. Никакви лајкови, подршка или слично не ми играат никаква улога. Ја сум овде да си го кажам своето.
И мене ич не ми е жал за тебе, нити за останатите куртони кои поради личен ќар и сервилност, ги напраија патриотизмот, името на партијата да бидат шега за подбивање, во јавноста.
Вашиот предавнички менталитет не може да сфати никад како и зашто некој шарен помалку го мрзи Груевски и неговите дела, од некој кој е цел живот за ВМРО ДПМНЕ: