Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moj Marine, izjeba Te jos jedna liberalnokapitalisticka psina
Hok aj, analizirajte utakmici, to jest ko u fudbalu , kad se jednima prekrsaji sviraju na centru , a svojima blizu sesnaesterca:kuracc:, e a ima i ono ,ako oni kradu moras na to biti spreman, daj 5 golova vise, toliko se ne moze ukrasti

Последно уредено:
buenos diaz hombres :) imam jedno pitanje sta se tice sentry skenera. sta znaci sekcija "to check"? bio bi vam zaista zahvalan ako neko ima malo vremena i volje da mi to bar malo objasni. agradable domingo ;)

buenos diaz hombres :) imam jedno pitanje sta se tice sentry skenera. sta znaci sekcija "to check"? bio bi vam zaista zahvalan ako neko ima malo vremena i volje da mi to bar malo objasni. agradable domingo ;)
Ima tutorijala video i sl. ali bolje konkretno ukratko cemu sluzi,a vidim da moze za dosta toga.Mene konkretno za iptv zanima posto sa skenerima bas nemam previse uspeha.Konkretno za gore dat Sentry Sentry_MBA_IPTV_Config ,dali znaci da je ovde sve podeseno .Ubacio sam link u prvo polje u drugo port kao sto se trazi pokrenuo i nista.Sta jos treba.:tapp:Hvala.
Molio bih vas bez neumesnih komentara ko zeli da pomogne hvala ko ne zeli nema potrebe da omalovazava,vredja i sl,svako dobro pozz.

Sakam filmski i sportski kanali i eve od Xstream,onda sta je sledece?
To je gresan izbor ali to si je tvoja stvar sad ce procitas sve sta ima za Xstream u interneta a ima dosta ce proveris koj sa naj aktivni na na ovi i na drugi forumi u stavljane na combo liste i polako nema da budes mnogo agresivni ce im se javljas sa razliciti vaprosa koj te interesirat na pp.

danas mi ne rade kanali od T2 na http://84.255.254.6:222/status, kad provjerim status vidim da su 3 klijenta konektana, jel moguće da je to maximum? ima netko koju drugu adresu sa otvorenim portom za T2? može i za SIOL ili nešto tako, može na PM

danas mi ne rade kanali od T2 na http://84.255.254.6:222/status, kad provjerim status vidim da su 3 klijenta konektana, jel moguće da je to maximum? ima netko koju drugu adresu sa otvorenim portom za T2? može i za SIOL ili nešto tako, može na PM
da za 3 osoba ali te boli kurac pusti si kanal koj hoces u VLC i odi u brauzer daj Restart i da vidis kako ce ti se pojavi kanal

HRT5 средено лого од мене :)
U27ePD6.png

https://i.imgur.com/U27ePD6.png

Ima tutorijala video i sl. ali bolje konkretno ukratko cemu sluzi,a vidim da moze za dosta toga.Mene konkretno za iptv zanima posto sa skenerima bas nemam previse uspeha.Konkretno za gore dat Sentry Sentry_MBA_IPTV_Config ,dali znaci da je ovde sve podeseno .Ubacio sam link u prvo polje u drugo port kao sto se trazi pokrenuo i nista.Sta jos treba.:tapp:Hvala.
Molio bih vas bez neumesnih komentara ko zeli da pomogne hvala ko ne zeli nema potrebe da omalovazava,vredja i sl,svako dobro pozz.
Taa programa e za pravenje konfiguracii za Sentry,sosema druga programa e Sentry Mba.Jas ne bi ja koristel taa programa,mozes I racno ako imas nekoja konfiguracija za Sentry,i sam da si smenis server I port na serverot.Programata samo toa go menuva vo konfiguracijata.Znaci ti treba Senrty Mba,konfiguracija za Sentry ini fajl,combo I po potreba I proxy.
Sz6HcjA.png

Последно уредено:
ljudi pitanje, kako da u exe net namestim srpski titl na nekom kanalu, naravno vidim da ima mogućnost kako da znam na koji broj da namestim sub-track?

Exenet
http://176.67.214.8:8000/status
VLC na loop kanalite "restart" server da fatis mesto taa opcija ostana dodeka vlecat golemite iptv strimeri so po 10 konekcii od ista ip, mamicata makar i go pogasile oti nevredi :D

Последно уредено:
ljudi pitanje, kako da u exe net namestim srpski titl na nekom kanalu, naravno vidim da ima mogućnost kako da znam na koji broj da namestim sub-track?

Stavi ovako u listu ispod naziv filma: Ako je srpski prevod prvi onda stavi 0 gde je crveno, za drugi 1, za treci 2 itd
#EXTVLCOPT:sub-track=x

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom