Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ilija i dalje ja neznam sto ti to trazis?!
da si najveci slipac nasao bi sebi bilo sto...
to da nema ...to je velika laz...
cak i nasih hostova ima na u/p i to iskacu liste ko lude...
svi odi govore da pogledate forum unazad sto se pisalo....ali niko ne cita...
Hehe juce se zezam i nadjem objavljenu listu davno sa 50 konekcija samo ih 5 gleda e sad stvarno ovi sto nemaju sta gledat stvarno ste sami krivi ako tako nesto nemogu nac onda je bolje kupit !
Samo mrsko citat sve bi na tanjur jbg !

Последно уредено од модератор:
Ima i nesposobni , koliko se da primjetit :) , ali razlika sto pametnjakovici imaju sta gledat a nesposobni osim sto imaju dug jezik nista vise ![DOUBLEPOST=1516791701][/DOUBLEPOST]
Da je objavim , pa testirajte ?
Meni netreba !
Vidio sam da radi !
Не.Кој сака,ќе си пронајди.:):)

Ne zbog pojedinaca koji hoce da budu face a nemaju nista nedjelim liste radje ih unistim !
Proslo je vrijeme kad sam djelio ![DOUBLEPOST=1516792161][/DOUBLEPOST]
Neznam bgm , netreba mi samo sam vidio da radi i onda ubacio na panel_api !
Има малку луѓе што ја гледаат ,бидејќи не работи сега добро,затоа и нема потреба само да се објавува,кога ја има секаде.

Ima i nesposobni , koliko se da primjetit :) , ali razlika sto pametnjakovici imaju sta gledat a nesposobni osim sto imaju dug jezik nista vise ![DOUBLEPOST=1516791701][/DOUBLEPOST]
Da je objavim , pa testirajte ?
Meni netreba !
Vidio sam da radi !
Pa imam ja da gledam sta hocu ali ne pametujem to je razlika a takvi kao ti izgleda vole da budu u prvom planu

Ne zbog pojedinaca koji hoce da budu face a nemaju nista nedjelim liste radje ih unistim !
Proslo je vrijeme kad sam djelio ![DOUBLEPOST=1516792161][/DOUBLEPOST]
Neznam bgm , netreba mi samo sam vidio da radi i onda ubacio na panel_api !
Javljas se kao neki radnik iz cistoca bacis u kamion ne bas sve iz kantu ostavis malo i za sirotinji.:pos:

Nije bas nesta .... ali ko nema nista za nuzdu moze da posluzi... 15 dana Gratis

Код:
https://tv.go4yu.com/sr/contact

20180124_120701.jpg 20180124_120559.jpg 20180124_120317.jpg 20180124_120200.jpg 20180124_115751.jpg

Pozdrav

Pa imam ja da gledam sta hocu ali ne pametujem to je razlika a takvi kao ti izgleda vole da budu u prvom planu
U prvom planu ? Tebi ili kome hehe nemam stvarno potrebu samo navratim na forum i vidim da takvi ko ti samo jadikuju nigdje veze sa iptv ![DOUBLEPOST=1516793768][/DOUBLEPOST]
Javljas se kao neki radnik iz cistoca bacis u kamion ne bas sve iz kantu ostavis malo i za sirotinji.:pos:
Pifi sta ti imas za problem osim sto prozivas , nemoze svako bit gazda kao ti jbg ;)

U prvom planu ? Tebi ili kome hehe nemam stvarno potrebu samo navratim na forum i vidim da takvi ko ti samo jadikuju nigdje veze sa iptv !
Haha nisi ti jedini koji malo nesto zna a podcjenjuje druge to nije dobro nikad neznas sta neko ima i zna ako ti treba neka lista samo zini za listu dobices na pm hahaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom