Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Где сте мишеви?

:pos:

Симончето спаси 3 меч топки.
тотално ги оправда 1.08 кои ги имаше пред почетокот на мечот, ваков валуе бет тешко дека ќе има до крај на сезона

тотално ги оправда 1.08 кои ги имаше пред почетокот на мечот, ваков валуе бет тешко дека ќе има до крај на сезона

Јас никаде не напишав дека има вреднност. Провери назад на темата, баш напишав дека 1.10 на Халеп нема никаква вредност.

Нема никаква вредност коефициентот на Халеп со Дејвис, но кога играш ваква игра со 4-5 минимални коефициенти, не ни бараш вредост, бараш само да поминат.

Добро бе не кур замарај со тие вредности јебем ти и вредности и се, остај да се нервираме и да умираме од мака. Дај Боже да умре оваа Дејвис, значи да тепа Халеп и при поздравувањето да се онесвести и да цркне, и ебам тоа гнидата одвратна америчка. МТО на сред гем зема, гроб ли ти не ебам неписмен.

Добро бе не кур замарај со тие вредности јебем ти и вредности и се, остај да се нервираме и да умираме од мака. Дај Боже да умре оваа Дејвис, значи да тепа Халеп и при поздравувањето да се онесвести и да цркне, и ебам тоа гнидата одвратна америчка. МТО на сред гем зема, гроб ли ти не ебам неписмен.

Не плачи, не беше на сред гејм, го зеде откако го изгуби гејмот. :icon_lol:

Доста бе па ти, утре 700евра ќе ставиш на ИТФ 10.000 мажи на 853иот на АТП против 1341иот на АТП на 1.25 квота и ќе ни ги правиш цитрони како твојот фаворит имал 5-2 а 5-7 изгубил во трет сет.

Не плачи, не беше на сред гејм, го зеде откако го изгуби гејмот. :icon_lol:
Па не смее у принцип ама и дозволи судијата зашо 32432423423 саати играат. Неспортски и неетички е. Не ми е ни за парите ни за ништо, шеќер ќе качам ако ми изгуби после 3432432 сервиси за меч.

Па не смее у принцип ама и дозволи судијата зашо 32432423423 саати играат. Неспортски и неетички е. Не ми е ни за парите ни за ништо, шеќер ќе качам ако ми изгуби после 3432432 сервиси за меч.

Мислам дека правилото е дека се бараат на непарните паузи, но во случај на посериозна повреда може било кога. За жена губење на нокт е сериозна повреда така да, не плачи. :pos:

Во другите вести, напред Саснович !!!

:oeoeoe:

Единствена светла точка е што све ќе се стави контра дејвис следно коло.

Секако дека Walkover ке напраи.

Хахаххаахахха мечов е тежок надреализам, слободно следно коло ставете фамилии имот наследство се што имате буквално против Дејвис, гарантирам со глава дека ќе изгуби.

Хахаххаахахха мечов е тежок надреализам, слободно следно коло ставете фамилии имот наследство се што имате буквално против Дејвис, гарантирам со глава дека ќе изгуби.
Да ја синглираме дека ќе изгуби, без раце ќе победи, а не без нокт и после 4 саати игра во претходно коло. :)

Да ја синглираме дека ќе изгуби, без раце ќе победи, а не без нокт и после 4 саати игра во претходно коло. :)
Не, него ќе си предаде пред мечот фино лепо и тоа ќе е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom