Кокоман, знаеш ли колку врем одприлика трае пороверката кај вицепрезидента?Nee dobro amo nemora da znaci da e loso.Nee dobro deka ke pocekas malko poveke nego da nesi staven na proverka.Ke bide dobro na krajot.
Кокоман, знаеш ли колку врем одприлика трае пороверката кај вицепрезидента?Nee dobro amo nemora da znaci da e loso.Nee dobro deka ke pocekas malko poveke nego da nesi staven na proverka.Ke bide dobro na krajot.
Kakvo ti e ova prasajne, sakas smenigo, sakas odi bez posrednik, sakas drug zemi, vo MP ic ne I'm e gajle, toa e tvoe pravo tvoi pariIMA li nekoja vrska ako go smenam posrednikot da odam preku drug posrednik
Одреден дел од преписките ги праќаат за проверка кај Вицепрезидента и не мора да значи дека е лошо.neznam dali e dobro ili loso me stavile na proverka od vicepresident deneska.dokument od brat.
ja sum od 1 april 2016[DOUBLEPOST=1516206133][/DOUBLEPOST]Da ne znae nekoj kolku vreme se zadrzuva prepiska na dopolnitelna proverka??
Fala odnapred...
eve i ja cekam nejke da mrdne2014 god.... Nema nisto zaglavena do gusa. Pozz
ima li vrska dsli ja ke gi dostavam dopolnitelnite dokumenti ili posreduvacotИма некој членови позади во темава што рекоа дека добиле само со потврда, и еден посредник ми рече дека МОЖНО е да земеш само со потврда. Што значи нешто како лотарија му е дојдено ова само со потврда од здружение..?!
Нема. Најдобро сам поднеси ги, барем ќе бидеш сигурен дека се дадени.ima li vrska dsli ja ke gi dostavam dopolnitelnite dokumenti ili posreduvacot
Nikajvo pravilo nema,jas nesum na proverka ama ukaz cekam od jun mesec.Кокоман, знаеш ли колку врем одприлика трае пороверката кај вицепрезидента?
[DOUBLEPOST=1516219393][/DOUBLEPOST]da odlicna e jas sum preku neaGledam kaj srbive mnogu ja falat nekoja Cvetelina. Epten brzo zavrsuvala so procedura. Ima li nekoj od nasive sto slusnal za nea ili samo Srbija ja raboti.
Jas sum od oktovri 2015 na dopolnitelna.Da ne znae nekoj kolku vreme se zadrzuva prepiska na dopolnitelna proverka??
Fala odnapred...
После ќе чекаш указ од ВицепрезидентПо преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. Од 24 август сум со вој статус колку време ќе се смени? И сеа што е следно дали после воа ќе оди за указ од вицепрезидент или ? Со документи од татко
Od pocetok pocnavte so nea ili koga stana kriticno[DOUBLEPOST=1516219393][/DOUBLEPOST]da odlicna e jas sum preku nea