Како навиваат нашите ракометни навивачи?

• Креатор на темата Креатор на темата MaKeDoNcHeEe
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 јануари 2018
Мислења
1
Поени од реакции
1
Дечки, знаете некои фрази што најчесто ги повторуваат нашите во публика?
Никако да разберам што всушност кажуваат.. Значи, кои песни и кои фрази најчесто ги употребуваат?? Фала однапред..

Дечки, знаете некои фрази што најчесто ги повторуваат нашите во публика?
Никако да разберам што всушност кажуваат.. Значи, кои песни и кои фрази најчесто ги употребуваат?? Фала однапред..
Жена ти се ебе името на играчот+(О)ВЕ x3

пр. Жена ти се ебе Генсхајмеровееее, Генсхајмеровеее, Генсхајмеровеееее :icon_mrgr:

Или нешто вакво:
За Македонија, за Македонците (со акцент на ците)
пичка му матер на Германците
на Германците, педерите
го пушат курот на Македонците.

И овде имало позери но не како сега.
И јас не признавам македонски навивачи кој не ја пеат "Абре Македонче"[DOUBLEPOST=1516156604][/DOUBLEPOST]Е ова некој да го направи денеска ќе го сметаат за сељак.
Што се случи со народот стварно не знам.Нека не ме разбере некој дека со ова сакам да ширам национализам но оваа песна е заштитен знак на навивачите во Македонија.

Последно уредено:
Секако може да навиваш, само предуслов е што помалку да спомнуваш:
  • име на држава(Македонија)
  • симболи(сонце)
  • револуционери(Гоце,Питу,Даме)
  • територии и топоними(солунско поле)
Најпожелно е :
  • Напред наши
  • Але Але
Инаку во знак на добрососедство пожелно е да понесете со вас и знаме од соседните држави.

*шаловите на кое стои 16 кракото сонце пожелно е да ги избегнувате за да не ги повредите чувствата на јужниот сосед(секако тоа не е наш симбол како што велат одредени експерти).

Последно уредено:
Се почесто можеш да чуеш и „Ај седни не можам да гледам“ од дибидуси што се дојдени таму за дремење на клупа во парк доживљај.

Жена ти се ебе името на играчот+(О)ВЕ x3

пр. Жена ти се ебе Генсхајмеровееее, Генсхајмеровеее, Генсхајмеровеееее :icon_mrgr:

Или нешто вакво:
За Македонија, за Македонците (со акцент на ците)
пичка му матер на Германците
на Германците, педерите
го пушат курот на Македонците
.
:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

Може ли некој да ми помогне, како и каде да ја гледам утакмицава на интернет во HD? На официјалниот сајт - ТВ на првенството, секогаш кога игра Македонија го блокираат стримингот ......

Дојчланд Дојчланд Ауфидерзен ептен сакав да слушнам...ама не беше нокаут утакмица..здравје у финале :D :D

Навиваат со срце и душа, а за викендов ќе шибаат у Солун јер сме патриоти.
А за "песми" ваљда : излези момче право на тАраса ? шо знам.

Мислам дека треба да бидеме малце покреативни и да направиме нови песни. Не е интересно баш кога цело време се вртат три песни. Одма да кажам јас не сум креативен за такви работи, но верувам дека некоја навивачка група може да направи такво нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom