Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Немам контакт од модераторите од iptvzezanje па тука ке им поставам прашање.
Do admin /moderatori od http://www.iptvzezanje.com
koji je razlog baniranje moj profil @Jakov na iptvzezanje?

You have been banned from this forum.
Until 19/01/2038
For the reason : ?
Pa zduki kaze da si mu slomil traktor i sad treba da da 2000 evra za remont ,za to te je izbacil -ako platis ce te vrati tamo ali nema da diras traktor vise.

Немам контакт од модераторите на iptvzezanje па тука ке им поставам прашање.
Do admin /moderatori od http://www.iptvzezanje.com
koji je razlog baniranje moj profil @jakov na iptvzezanje?

You have been banned from this forum.
Until 19/01/2038
For the reason : ?
Verovatno nisi se drzao pravila, uradio so copi paste sa drugog forum. Inace tamo su ti momci ok. Nebi te banovali bez razloga :)

5_x_playlist_smartiptvworld_Exyu_SkyItaly_SkyGermany_sport_XXX

5_x_playlist_sonic-eg_Exyu_SkyItaly_SkyGermany_K_sport_XXX

50_x_playlist_portal.geniptv.com_Exyu_SkyGermany_SkyItaly_Sport_XXX_Status_Active_

ExeNet_Exyu_UDp_Novi_Port_2_Full_list_OK

Exyu_T2_UDp_New_IP_New_Port_OK_Full_list_update

ExeNet_Exyu_UDp_Novi_Port_1_Full_list_OK

ExeNet_Exyu_UDp_Novi_Port_3_Full_list_OK

area-51_USA_UK_Canada_Spain_Vod_XXX_Max_Conections_2_exp_date_null

WWE Network_x_3_acount

MilutinMilankovic je clan na IptvZeZanje od kojeg se moze naucit o Sentry MBA vec ako cemo o ucenju jer sam pravi cfg. postujem njegov rad i znanje , sad kad su se dosta njih prijavilo restreameri i vlasnici servera tacno ima i znalaca ali dajte nesto sto vec nije poznato ili neki alat koji nepostoji s tog foruma koji spominjete , koja je razlika izmedju ovih sto spamuju reklamama svojih servera i ovih sto pricaju o drugim forumima ovdje ?
Neka mi neko pojasni ako je moguce , ugodan i lijep dan !

MilutinMilankovic je clan na IptvZeZanje od kojeg se moze naucit o Sentry MBA vec ako cemo o ucenju jer sam pravi cfg. postujem njegov rad i znanje , sad kad su se dosta njih prijavilo restreameri i vlasnici servera tacno ima i znalaca ali dajte nesto sto vec nije poznato ili neki alat koji nepostoji s tog foruma koji spominjete , koja je razlika izmedju ovih sto spamuju reklamama svojih servera i ovih sto pricaju o drugim forumima ovdje ?
Neka mi neko pojasni ako je moguce , ugodan i lijep dan !
Slazem se stobom, ja ne reklamiram nista. Ovaj tvoj imenjak iz mk dreambox520 bez ikakvog razloga poco da me napada. Ja sam tu na forum da naucim, al to nekima smeta. ZEZALICA tamo ima dosta toga dobrog da se nauci, svaku temu sam citao od pocetka do kraja svako list dog forum da bi nesto naucio. Al eto neki bi da budu u centru paznje..

Slazem se stobom, ja ne reklamiram nista. Ovaj tvoj imenjak iz mk dreambox520 bez ikakvog razloga poco da me napada. Ja sam tu na forum da naucim, al to nekima smeta. ZEZALICA tamo ima dosta toga dobrog da se nauci, svaku temu sam citao od pocetka do kraja svako list dog forum da bi nesto naucio. Al eto neki bi da budu u centru paznje..
Kajgana je postojala godinama prija ZEZALICE i vecina clanova je ovdje naucila to znanje koje se tamo prenosi :) prelistaj i ovdje par stotina postova pa ces nas sve sto te interesuje ;) samo sad su druge dimnezije u svom tom biznisu , nije vise to sto je bilo davno !

Nedaj mi boze ugledat se na svakoga !!
Bez uvlacenje nemo prosperiteta a ni listi pojedincima ;) !
Vidis ti sto su pametni su od Kajgane napravili ovo sto jest , pa sad znaju kako da postupe :) hehe , pojedinci imaju pretnzije za VIP :D

Kajgana je postojala godinama prija ZEZALICE i vecina clanova je ovdje naucila to znanje koje se tamo prenosi :) prelistaj i ovdje par stotina postova pa ces nas sve sto te interesuje ;) samo sad su druge dimnezije u svom tom biznisu , nije vise to sto je bilo davno !
Potpuno si upravo,znas ja istrazujem pa me ima po svakom forum, i ne znam sto me ovaj bez razloga napao, I on je na zezalici pa nikom nista. Al sta je tu je. Odoh ja na posao lep dan vam zelim :)

Nedaj mi boze ugledat se na svakoga !!
Bez uvlacenje nemo prosperiteta a ni listi pojedincima ;) !
Vidis ti sto su pametni su od Kajgane napravili ovo sto jest , pa sad znaju kako da postupe :) hehe , pojedinci imaju pretnzije za VIP :D
Pa i nije tako imas ovih novokomponovanih oni su ti zbog kojih je kajgana dzungla :) kao npr ja hehehheheheheh :)

PlayListaInfo v2.0
Код:
http://www.filedropper.com/pliv20
001.jpg

Proverava da li je get/live lista aktivna, koliko ima strimova, koliko je dozvoljeno konekcija na listu, trenutno korisnika na listi i dokle lista vazi.
Info moze da se kopira. Pravi od TS, M3U link.

002.jpg

Proverava da li lista ima aktivan stream

003.jpg

Preuzima listu na PC

Код:
https://www.virustotal.com/#/file/4680f27510e8f5f5d0540551063c2b560711389611fc26dd9ddef2d5e599677e/detection

kolega Dreambox820...gdje i kako se moze sponzorirati prave ljude?
hvala unaprijed na odgovoru..
Oooo lave ziv , sta ima e ja i ti mozemo jos samo da se bacimo u prodaju kajmaka :) , mi smo nepodobni za partiju i sponzorstvo ;) hahaha ![DOUBLEPOST=1516087727][/DOUBLEPOST]
Pa i nije tako imas ovih novokomponovanih oni su ti zbog kojih je kajgana dzungla :) kao npr ja hehehheheheheh :)
Nemislim tako ali nek bude ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom