Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako и сите од Дортмунд и него нема да го биде..Гледам @ziak92 спомнал за Пулишиќ, мислам дека Америве нема да испуштат шанса да притиснат за него во иднина, цел американски пазар ќе им е покриен со ликот.
Дај претскажи ми за мојава иднина, утеши ме малку пошо мене ми изгледа за никаква.Kako и сите од Дортмунд и него нема да го биде..
Дај претскажи ми за мојава иднина, утеши ме малку пошо мене ми изгледа за никаква.
Е чедо за тоа треба 5000 че да платиш за да ти ја предскажамДај претскажи ми за мојава иднина, утеши ме малку пошо мене ми изгледа за никаква.
Ќе гледам утре Тотенхем-Евертон, ако има некој играч за скаутинг, кажете
Ќе гледам утре Тотенхем-Евертон, ако има некој играч за скаутинг, кажете![]()
Па и на нас не ни е неопходен Алексис, добро е да го имаме ама не е неопходен, се е до Арсенал сега што според мене имаат две опции тоа се...
Како бе не ни бил неопходен Алексис, се читаш ли што пишуваш? Кој да се земе наместо Алексис?Па и на нас не ни е неопходен Алексис, добро е да го имаме ама не е неопходен, се е до Арсенал сега што според мене имаат две опции тоа се...
1.Да го дадат на нас и да земат пари и играч(евентуално) и да добијат екстра удар, што сме директен конкурент башка ако сме во игра и за Озил, а и ако се земе се од минатото, и кавгите меѓу Венгер и Мурињо тоа е екстра удар...
2.Или да го дадат на Сити за без пари, или помалата опција и психолошки удар, паѓање на его и дигнитет, и повторно минатото во кое што многу членови на Арсенал отишле во Сити....
Абе само Дракслер и Мура за нас и еден стап по глава по можност.Санчез би вредел 80-90 милиони да не беше во последна година од договорот