VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Ве мочаат у чело без грам совест да го наречат дожд.Тоа зависи од вкусот, мене оваа ми е поинтересна.
Режија?
Ве мочаат у чело без грам совест да го наречат дожд.Тоа зависи од вкусот, мене оваа ми е поинтересна.
Само еден ГоспоТ знае што ти лупеташ.Ве мочаат у чело без грам совест да го наречат дожд.
Режија?
може е поинтересна, не викам не, све е ствар на вкусови. Само нема да си во тек со настаните...Оваа твојата ме подсеќа на „бранко е крив“. веќе видено.Тоа зависи од вкусот, мене оваа ми е поинтересна.
"Бранко е крив" за сиромашни.Оваа твојата ме подсеќа на „бранко е крив“. веќе видено.
Нема повеќе интересни политички настани во Македонија. Работата си фати еден правец од кој што нема повеќе скршнување.може е поинтересна, не викам не, све е ствар на вкусови. Само нема да си во тек со настаните...
опа, апатија....го нема ентузијазмот на животот.Нема повеќе интересни политички настани во Македонија. Работата си фати еден правец од кој што нема повеќе скршнување.
Нема врска со апатија. Мене политиката ниту ми е важна, нту било што ми зависи од неа.опа, апатија....го нема ентузијазмот на животот.
Многу се замараше во период од 2 години за нешто што не ти е важно во животот....Нема врска со апатија. Мене политиката ниту ми е важна, нту било што ми зависи од неа.
Ova sungerotbob da ko kazese ke bese lesno da se veruva.Нема врска со апатија. Мене политиката ниту ми е важна, нту било што ми зависи од неа.
Da ja sum familija na eden pratenik sho te interesira?Poznava li nekoj licno nekogo od ovie goveda botovi so glasaa kako da nemaat ni miligram mozocen materijal u toa suplinite? Kaj se krijat predavnicite i kako reagira nivnata okolina, komsiite, rodninit i prijatelite pa i sopstvenite im crni familii?
Може да се ожени и без женска. Само што ние тоа поинаку го викаме...... . И Илче Халкидики повеќе не е во извршен. Сега конечно ќе може да си фати женска и да се ожени.
Или не?
А кој е тој правец од кој нема скршнување,дај дообјасни?Нема повеќе интересни политички настани во Македонија. Работата си фати еден правец од кој што нема повеќе скршнување.