Ете и јас го надополнив одговорот: Во многу држави во светот мажите имаат право на породилно. Мислам дека и кај нас стапи на сила.Погоре го поправив одговорот ама касно.
Исто како да бараш право на паркирање на места кои се само за инвалиди или да си маж, а да бараш трудничко.
Ова со лезбејките, другата не му е родител. Родители му се таа што го родила и донаторот на сперма.
Кажи ми една држава во светот каде што донаторот на сперма се води како родител? Ова е пресмешно
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Значи правени се експерименти. Наназад медицината и психотерапијата пробувала да „лекува“ со сеанси, хормонски терапии и електрошокови, но резултатот бил НУЛА. А сигурно си чул и за Кинси, кој правел статистики. Работата е што во природните и општествените науки не секоја отстапка од нормата или стереотипот се смета за аномалија и како таква мора да се спречи или менува. Како беше она „Исклучоците го потврдуваат правилото“.[DOUBLEPOST=1515780065][/DOUBLEPOST]Ова не е апстрактна работа, не сум некој што ја почитува организираната религија, но разлика од ова таму и да сакаш нема како да докажеш, се е претпоставка. Тука може да се направат соодветни експерименти без разлика колку долго ќе траат со испитаници од сите можни комбинации, различни држави, различни социјални слоеви, различна интелигенција и тн
И дете може да инсистира со тебе да има секс но ти ако прифатиш ќе бидеш обвинет за педофилија. Ти си манипулаторот бидејќи тоа нема доволно свест.[DOUBLEPOST=1515779388][/DOUBLEPOST]
Ама како е манипулација ако животното инсистира? Не се раѓаат секогаш но еве да речеме дека причината е тоа. Зошто не им забранат само да имаат деца, а не и да се венчаат. Ова за животните, ако коњот може да се „меша во животот на магарето, зошто да не може и човекот?
Искрено, мене ако ме прашаш меѓу 2 возрасни јас не би забранил, освен да имаат деца. Имаш документарци на таа тема. Исто како што не би забранил полигамија и полиандрија (во некои држави и не се).
Значи луѓето се мешаат до одреден дел во животот на животните кога ги чуваме (куче, маче) или ги убиваме за храна (свињи, овци). Но не ја спречуваме змијата да изеде глушец бидејќи мора од нешто да живее, нели.
Последно уредено: