Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
primetuvate kako forumskite gomna a.k.a. sdsmoroncinja poleka gi snemuva?
so sekoja ostvarena tocka od tiranskata platforma, `umira` po eden objektiven i nezavisen sdsmoron na forumov.
najpametniot letko na vreme i najdobro si iskesira.
ciracive sto ostanaa,ostanaa da se berbatat vo gomnata na nivnite omileni kradci.

masala kolku stereotipi i mrznja vo samo 2 strani... ne si gubite nisto so zakonot aj ne se derete mnogu...
Абе остај ги националисти неизбањати. Незнам шо се занесват како државотворен народ да се.

kako sto na pratenicite sto ja izglasaa amestijata, vlakno ne im fali
taka i na ovie denes sto izglasaa nema vlakno da im fali.
znaete zosto? poso ima dovolno sdsmoroncinja i zhmoroni sto kje odobrat sekoe sranje od shtabot.
..не си во право, фигурите се поставени на шаховска табла кралот ќе добие шах мат, но само кога ќе ,,паднат,, сите шаховски фигури кои се бореле за да го матираат кралот, со еден збор симболично сега во иднина ќе бидеме сведоци на колатерална штета од овие нови промени во МКД, целта е постигната, ќе се чисти теренот, на кој начин страв ми е да предвидам и да кажам !

primetuvate kako forumskite gomna a.k.a. sdsmoroncinja poleka gi snemuva?
so sekoja ostvarena tocka od tiranskata platforma, `umira` po eden objektiven i nezavisen sdsmoron na forumov.
najpametniot letko na vreme i najdobro si iskesira.
ciracive sto ostanaa,ostanaa da se berbatat vo gomnata na nivnite omileni kradci.
Ајде кога ке дојдат гомната вмро ке видиме дали ке го поништат законот или ке се залепат за фотеља

Класика дешавки кога вештачки се носи СДС на власт. Ќе ги искористат за сите гнасотии и грозотии на сметка на сопствената држава, и после ќе ги пуштат низ шолјата како пролив од расипан јогурт. Јас искрено само се надевам дека америте ќе си останат достојни на политиката шо ја водат 300 години, и нема да е само политички туку и буквално ќе го погребат Заев како шо го погребаа Трајковски во 2004.
Pa Amerikancite go donesoa Zajko na vlast,se iznamacia imet potroseno milioni za toa,
masala kolku stereotipi i mrznja vo samo 2 strani... ne si gubite nisto so zakonot aj ne se derete mnogu...
Da be samo za 10 godini ke ja nemame drzavava, a tebe na koja fotejlja te sednaa kolku lapas sega, se gleda of daleku

..не си во право, фигурите се поставени на шаховска табла кралот ќе добие шах мат, но само кога ќе ,,паднат,, сите шаховски фигури кои се бореле за да го матираат кралот, со еден збор симболично сега во иднина ќе бидеме сведоци на колатерална штета од овие нови промени во МКД, целта е постигната, ќе се чисти теренот, на кој начин страв ми е да предвидам и да кажам !
Фигурите ништо не вредат ако имаме „продадени“ играчи. Face it. Предавници еве веќе 27ма година не водат.

Фала фала и федерализација да си дочекаме .
Тоа ти е игра на зборови само, федерација имаме, а конфедерацијата ќе ја прескокнеме. Само незнам дали ние ќе се делиме или ќе не поделат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom