Фото Натпревар *93 Тема - „ Дедо Мраз “ - Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување

Која е најдобра фотографија со тема „ Дедо Мраз “?

• AceCaleb - Дедо Мраз, на Кеј

• Петра П. - мини

• UpperCut - bty

• bijons - Дедо Мраз повторно кај нас!

• AceCaleb, Петра П., UpperCut, bijons - Не можам да се одлучам, сите се убави !

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
7 септември 2016
Мислења
22.433
Поени од реакции
38.988
ОВДЕ се пријавените фотографии , малку се ама таман се :)
ајдете удрите по еден лајк со гласањето, сааааамо за една фотка која е Ваш избор ! (y)
п.с.
гласањето ќе биде транспарентно, фер и демократско и ќе трае до Недела после ручеко! :zloo:

Последно уредено:
Bravo be bijons, dobro si ja sklopila, najjaka mi e poslednata opcija za glasanje, ama mora eden da pobedi , ne e regularno :icon_mrgr:

Glasam za bijons. Со кирилица :D

Bravo be bijons, dobro si ja sklopila, najjaka mi e poslednata opcija za glasanje, ama mora eden da pobedi , ne e regularno :icon_mrgr:
Glasam za bijons. Со кирилица :D
... благодариме, јас по правило на анкетирање, мора да има и таква опција да излезе нерешено за сите, па да има прегласување :D и не се гледа кој за кого гласал, анкетите се анонимни разбира се :pipi:

Мојот глас оди кај @UpperCut. Нема некоја посебна причина поради која гласав за оваа слика, единствено сликата си има некоја душа:)

,,,glasav za Chair_chankata,,,:icon_mrgr::pos:,,,[DOUBLEPOST=1515232112][/DOUBLEPOST],,,glasav za Chair_chankata,,,:icon_mrgr::pos:,,,

сега пак јас модерирам? или да дадам на некој друг? или уште ќе се гласа? :toe:

сега пак јас модерирам? или да дадам на некој друг? или уште ќе се гласа? :toe:
@Петра П. е второ место! Чекаме тема!
За да не се повторуваат победниците и да е поинтересно ;)

@Петра П. е второ место! Чекаме тема!
За да не се повторуваат победниците и да е поинтересно ;)
па што ако @Петра П. е на второ место јас не го кажав критериумот на победник на ова тема, а јас сум моментално сеуште модераторка на натпреварот со фото тема Дедо Мраз :aplauz: и јас го прогласувам за победник @UpperCut - bty како прво, затоа што небил ич победник (за разлика од @Петра П. ) и како второ со критериум за најризично фотографирање на Дедо Мраз :D
па, @UpperCut повели постирај и отвори нова тема за но фото натпревар! :zloo:

Тоа е кога си со власта :) Тенк ју :love:
Ајде ќе смислиме нешто :D

Драга Бијонс, океј е твојот избор само знај дека вака се имаме преќутно договорено одамна...и ти вака победи ако не се сеќаваш ;) беше втора :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom