- Член од
- 26 октомври 2017
- Мислења
- 79
- Поени од реакции
- 49
Koji si ti kralj, svaka castBitku ko hoce samo pm

Pa kad imas uplaceno najmanje godinu danaMoja Bitka se jos bori![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti kralj, svaka castBitku ko hoce samo pm
Pa kad imas uplaceno najmanje godinu danaMoja Bitka se jos bori![]()
Evo ja se dobrovoljno javljam da istovarim dajca,kad stigne nova tura.još malo pa ce nova turA bitke
I ja sam tu hehehEvo ja se dobrovoljno javljam da istovarim dajca,kad stigne nova tura.
PS
Ponijecu svoju lopatu.
Onda ti ponesi civare.Pa da to odradimo.I ja sam tu heheh
Ako je za bitku al bez krvi i ubijanje i ja sam tu, uzecu hasov motiku i idem na njivu da sadimo paprikuI ja sam tu heheh
Eto sada smo 3 za pomoc heheheh[DOUBLEPOST=1515418190][/DOUBLEPOST]Ako je za bitku al bez krvi i ubijanje i ja sam tu, uzecu hasov motiku i idem na njivu da sadimo papriku![]()
Dogovoreno drug hehehOnda ti ponesi civare.Pa da to odradimo.
Evo nas trojice,samo dajca jos nema.Da mu se nije sta u putu dogodilo!?Da se nisu,gluho i daleko bilo,Bitke negdje po cesti prosule!!?Eto sada smo 3 za pomoc heheheh[DOUBLEPOST=1515418190][/DOUBLEPOST]
Dogovoreno drug heheh
Svaka cast, primer za sve ostale jedan odlican gest.Svi koji su poslali pm za bitku dobice liste kad dodjem kuci malo strpljenja
Kao svoj prvi post na Kajgani ipak moram iskazati javnu zahvalu za ovu predivnu listu. Kolega SalAs, Veliko hvala!!poslao sam dosta listi danas !! neka se niko ne zahvaljuje javno
uzivajte
hvala i pozposlao sam dosta listi danas !! neka se niko ne zahvaljuje javno
uzivajte