wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.956
- Поени од реакции
- 34.845
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најпопуларен филм бил филм за coming of age gay story

којзнае колку е досаден и се затскрива зад лгбт лобито, како што е просечен секој филм со лгбт заедници. Филмот е во топ 4 најголеми фаворити за Оскар, инаку. Собра купишта награди сезонава.[DOUBLEPOST=1515197166][/DOUBLEPOST]Најпопуларен филм бил филм за coming of age gay storyкојзнае колку е досаден и се затскрива зад лгбт лобито, како што е просечен секој филм со лгбт заедници.
(зборувам на слепо, не сум го гледал филмот ама сигурно пола од ова сум го погодил)
Закон се. А и овој David Ehrlich ми е закон. Најчесто му ги обожувам рецензиите, а видео одбројувањава на крајот од годината му се врв. Предобра монтажа!
Imase edna replika na eden film https://www.youtube.com/watch?v=NFmRzsZCWCE , 'hahahhahah[DOUBLEPOST=1515339532][/DOUBLEPOST]Ke priznaes, sefce ne se stanuva lesno.Mislam jas ne priznavam i ne znam dali e fabrika za nalepnici bitno sakam da kazam deka poveke sum zadovolen od C&H gledam deka ovie od GREE pisuvaat deka e fabrika za nalepnici fabrika ili ne fabrika vo praksa iskaca podo ra klima od GREE
ЗлатеееЗа Year in Review, сериозно размислувам, веќе подолго време да се претплатам за Pro членарина на LB. И тоа најмногу заради можноста да се клонираат листи и заради персоналната Year in Review.

Ааааа, и јас сакаааам![DOUBLEPOST=1515343042][/DOUBLEPOST]Avec L'Amour стварно одличен! Браво и за Илија Цветковски, и за Дионис, и за Фолтин...
Овој е брат му на Гораст?Браво и за Илија Цветковски
го има режирано, и тоа доброОвој е брат му на Гораст?
Знам нешо у странство студираше ама не знам што точно. Што има направено за филмот?
Режисер е, одличен!Овој е брат му на Гораст?
Знам нешо у странство студираше ама не знам што точно. Што има направено за филмот?
зошто нема торенти од глобусиве??
обично одма испаѓаат..