- Член од
- 25 август 2016
- Мислења
- 438
- Поени од реакции
- 318
misli na falcКоја будала би аплицирала ако неможе да извади потврда за неусудуван???
misli na falcКоја будала би аплицирала ако неможе да извади потврда за неусудуван???
leci se i ne zamaraj te molam. ignorirajКоја будала би аплицирала ако неможе да извади потврда за неусудуван???
Okleci se i ne zamaraj te molam. ignoriraj
Kako gi prekratuvaat koga rokot sto I'm go dadoa da dostavat dopolnitelni dokumenti se uste ne e pominat, isto taka koga stignaa da gi proverat dosieata za da vidat dali dostavil nekoj dokumenti ili ne, tie mozebi ke odbivaat no ne odi toa taka brzo, duri da gi otvorat pak dosieata ke pominat najmalku nekolku meseciДа споделам инфо што добив, има доста прекратени преписки и уште прекратуваат за тие што биле на дополнителна и не доставиле оригинални документи за Всходјашт, преку први братучеди и сл.
За неколку месеци, најрано фебруари-март се очекува да бидат примени промени во Законот за бг државјанство, какви точно не знам. Порано единствено ако има нова Уредба до крајот на месецов или фебруари, каква ќе биде останува да видиме.
Сега засега, сите што се на дополнителна и не доставиле документи ќе ги прекратат т.е. ги прекратуваат.
Не се ориентирај према протоколот од 02.10.2017 г. кој е за 2200 преписки од нели 54 000. Има преписки на дополнителна од 2015/16 т.е. многу кои е не се во протокол а им се бараат документи. Прекратуваат другар и тоа јако. УПМ е работава.Kako gi prekratuvaat koga rokot sto I'm go dadoa da dostavat dopolnitelni dokumenti se uste ne e pominat, isto taka koga stignaa da gi proverat dosieata za da vidat dali dostavil nekoj dokumenti ili ne, tie mozebi ke odbivaat no ne odi toa taka brzo, duri da gi otvorat pak dosieata ke pominat najmalku nekolku meseci
А лажев а??? Значи почнаа порано, или имаа порано рок некои....Не се ориентирај према протоколот од 02.10.2017 г. кој е за 2200 преписки од нели 54 000. Има преписки на дополнителна од 2015/16 т.е. многу кои е не се во протокол а им се бараат документи. Прекратуваат другар и тоа јако. УПМ е работава.
Имам сигурно инфо само за тие по т.н. Сребрена линија, за другите (потврди) не сакам да шпекулирам, исти курац btw.
Едино добра работа за нас прават ДАБЧ (колку и да јадам говна за нив и за патриотите - по други причини) што ја кочат работата со удостоверенијата со надеж дека ќе се сменат работите.
Ama ti neli dobi drzsvjanstvo preku nok ( dobi tursija de ) Sto se opteretuvas tolku?А лажев а??? Значи почнаа порано, или имаа порано рок некои....
Да замарам ДОГОВОРОТ на дело
Кога ќе ми пуштиш сликиAma ti neli dobi drzsvjanstvo preku nok ( dobi tursija de ) Sto se opteretuvas tolku?
probaj so heleks ke te opusti
Ова ти пред или по хелексот? Ми личиш како да имаш мајасол