Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 март 2009
Мислења
20.720
Поени од реакции
16.936
Од огновиве не се дише.Шилегов во право беше.Кој ќе запали оган во затвор ти ибам терористите.
блиску до огнот нема ПМ, а има раке виски, ама димот и гасовите од огнот си летат и се шират околу...
тежок примитивизам, форсиран задниве 25-6 години... исто како и она седење и ждерење по цел ноќ на гробишта , работи што не сум ги видел во други држави ...[DOUBLEPOST=1515196392][/DOUBLEPOST]ние ја забошотивме Лустрацијата...
"Urbana desnica" iz Hrvatske od Facebooka traži da zabrani spominjanje Tita i Jugoslavije

сепак ова не се класични капиталистички десничари туку веројатно симпатизери на поранешните фашистичките квинслинзи од Хрватска ...
Ама работата е дека западот, а посебно ЕУ сега не дава ниту славење на антифашистичката борба, се фрли и анатема на парадата во Москва, која се држеше 50-тина години секој 9 мај со присаство на речиси сите председатели, а лани веќе и Хорхе не отиде..

Последно уредено:
S

silmarillion

Гостин
Тргна празнично.

Најчевска поднесе оставка од Советот за реформа во правосудството – „Советот е параван за реформи“

http://vecer.mk/makedonija/najchevska-podnese-ostavka-od-sovetot-za-reforma-vo-pravosudstvoto-sovetot-e-paravan-za-reformi
Аааајде готова е работата, им се гледа крајот на комуњарите! Не ми се веруваше дека е така, али чим Најчевска дала оставка, готово е.

V

viktora

Гостин
Аааајде готова е работата, им се гледа крајот на комуњарите! Не ми се веруваше дека е така, али чим Најчевска дала оставка, готово е.
Каде и да е и Заев ќе се откаже ами вие ќе продолжите да лаете по форумов.

S

silmarillion

Гостин
Каде и да е и Заев ќе се откаже ами вие ќе продолжите да лаете по форумов.
.

Заев е од скоро откажан, америте се вратија кон своите традиционални партнери ВМРО. Ништо од Русија православие и слично. Е сега ќе биде интересно да ве гледа човек како си ги јадете гомната кога ќе ве вратат америте на власт на наредни предвремени, а ќе мора да им цицате за шалтерска работа. А да, и името вашите ќе го потпишат за мењање:) Да се кладиме дека нема да зуцнете? Како што не зуцнавте за намештаљката на конгресот:) Ах бе Вики бе, многу сте лесни за манипулација :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.417
Поени од реакции
24.144
.

Заев е од скоро откажан, америте се вратија кон своите традиционални партнери ВМРО. Ништо од Русија православие и слично. Е сега ќе биде интересно да ве гледа човек како си ги јадете гомната кога ќе ве вратат америте на власт на наредни предвремени, а ќе мора да им цицате за шалтерска работа. А да, и името вашите ќе го потпишат за мењање:) Да се кладиме дека нема да зуцнете? Како што не зуцнавте за намештаљката на конгресот:) Ах бе Вики бе, многу сте лесни за манипулација :)
Имам кладба со еден тука, ако сакаш и со тебе ќе маниме една не е проблем. Чисто да видиме ти како седиш со лижењето онаму каде што си плукал. Досега колку што имаш лижено лижено онаму каде што си серел овие неколку години ретко кој тука може да ти парира. Било како било ако си заинтересиран и ако ти држи газот и со тебе мавам кладба под исти услови како и со @Branchez.
Пушташ рака?
П.с да не се мачиш да ги бараш условите и параметрите на кладбата.
Ете ако СДСМ истера цел мандат или ако има предвремени и СДСМ пак формира влада спакувајси ги куферите од форумот, во обратен случај јас ке си ги спакувам.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
S

silmarillion

Гостин
Владе не постоиш бате, не исполнуваш услови за кладба :) Башка не сум сигурен дека ги разбираш условите :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.417
Поени од реакции
24.144
Владе не постоиш бате, не исполнуваш услови за кладба :) Башка не сум сигурен дека ги разбираш условите :)
Пичица а?
Така и си мислев.
Ајде сега зборај им на другите за лижење и лајна јадење. Сепак си експрет ;)

S

silmarillion

Гостин
Пичица а?
Така и си мислев.
Ајде сега зборај им на другите за лижење и лајна јадење. Сепак си експрет ;)
Путуј Владе и размислувај зошто не успеа да ја зачуваш твојата земја :)) За кладби твоето пројде, сега ти доаѓа време на анализа на тема “каде заебав работа?” :)))

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.417
Поени од реакции
24.144
Путуј Владе и размислувај зошто не успеа да ја зачуваш твојата земја :)) За кладби твоето пројде, сега ти доаѓа време на анализа на тема “каде заебав работа?” :)))
Школски пример за пичка и гомнојадец. Ем сакаш да се курчиш ем не ти држи газот една кладба да прифатиш. Па јас да ги имам тие информации кои ти ги имаш и кои секако си ги добил кога си се дружел со тоа јаките бизнисмени, политичари и кој ли уште не со две раце ти прифаќав а не ко тебе одма ја свитка опашката а ми глумиш нешто тука као форумска величина. Како што реков школски пример за пичка и гомнојадец што нема мадиња нити со една кладба да го поткрепи тоа што го тврди а од друга страна за другите најде гомна да јади.
Џабе се прпелкаш и очајно пробваш да се извлечиш . Си тоа што си, Јас го знам тоа, Ти го знаеш тоа и секој што прочита и има желба да прочита ќе го заклучи тоа.
За гомна јадење и лижење после тоа не се секирај , тоа е како да речам јавна тајна. Ништо помалце не ни очекуваат од тебе. Би се изненадиле да било поинаку, ќе си помислат дека ти го хакнаја профилот.
Сега продолжи си со анализите и предвидувањата, ептен добро ти оди. Промаш немаш направено овие неколку години (y)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.417
Поени од реакции
24.144
Јас да и се извинам на Бонева,изгледа исти биле сите,овие пак шутраците пола кампања ја градеа на тоа непотребното трошење и злоупотребување на парите од граѓаните кога што ќе видиш...

Сега бројте седници и мавајте есап.
http://patnitrosoci.mk/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom