Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Треба да се радуваш шо ниту заради сексуалната ориентација ниту расата не си бил дискриминиран никогаш во животот, ни ти a ни твоите предци. И никој друг стрејт и бел човек во историјата на човештвото.
Евреите се бели па биле дискриминирани низ цела историја.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Зошто би бил?
Пошто не сум роден во некое амазонско мочуриште или не дај боже по исламските пустини негде. Како да не бидам горд на тоа дека сум од континентот кој бил и е најсветла културолошка и цивилизациска точка?
Треба да се радуваш шо ниту заради сексуалната ориентација ниту расата не си бил дискриминиран никогаш во животот, ни ти a ни твоите предци. И никој друг стрејт и бел човек во историјата на човештвото.
Како што ти можеш да се радуваш дека си геј, така можам и јас да се радувам дека сум стрејт. Или не?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.960
Поени од реакции
25.520
Пошто не сум роден во некое амазонско мочуриште или не дај боже по исламските пустини негде. Како да не бидам горд на тоа дека сум од континентот кој бил и е најсветла културолошка и цивилизациска точка?

Како што ти можеш да се радуваш дека си геј, така можам и јас да се радувам дека сум стрејт. Или не?
Се заебаваш, нели? :icon_lol:
Биди си горд на што сакаш, се додека не повредуваш никој, у реду је.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Се заебаваш, нели? :icon_lol:
Биди си горд на што сакаш, се додека не повредуваш никој, у реду је.
Најозбилен сум. Ако мислиш поинаку, пуцај :D.

Никој не вика да се тепаат педерите, почнав да му реплицирам пошто инсинуира дека само тие можеле да бидат горди на нивниот сексуален живот и дека прајд парада може само тие да прават. Секој си се дупи со кога сака, никој никого не присилил да биде стрејт или геј и сите сме ваљда горе-долу ок со својот секс живот, али ете за чудо само лгбт прават фама и драма околу тоа и само тие се идентификуваат првенствено преку својата сексуалност. Поента тука не гледам.

За мене е исто дали ќе се дереш по улица прауд то би геј или прауд то бе стрејт. За нив првото е оплеменувачко и ги куражи, а второто е срамно и ги дискриминира.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.960
Поени од реакции
25.520

Никој не вика да се тепаат педерите, почнав да му реплицирам пошто инсинуира дека само тие можеле да бидат горди на нивниот сексуален живот и дека прајд парада може само тие да прават. Секој си се дупи со кога сака, никој никого не присилил да биде стрејт или геј и сите сме ваљда горе-долу ок со својот секс живот, али ете за чудо само лгбт прават фама и драма околу тоа и само тие се идентификуваат првенствено преку својата сексуалност. Поента тука не гледам.

За мене е исто дали ќе се дереш по улица прауд то би геј или прауд то бе стрејт. За нив првото е оплеменувачко и ги куражи, а второто е срамно и ги дискриминира.
Првото не е тема на муабет.
Ни јас не се согласувам со премногу фама, али некои луѓе чувствуваат потреба од прајд затоа што сакаат да потенцираат кои се и што се пред оние кои се закана за нивната слобода или живот поради сексуалната определба.

Патем читнете го ова, преку заебанции ја доловува суштината.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
312
Поени од реакции
477
Се навлеков на гледање порничи со трансексуалци. Не знам дали сум хомосексуалец или не.

S

staycalm

Гостин

Пак не разбираш.[DOUBLEPOST=1515249434][/DOUBLEPOST]

Еве ти геј ПРАЈД за кое цело време трубиш: https://en.wikipedia.org/wiki/Gay_pride
а еве ти и ПРАЈД ПАРАДА https://en.wikipedia.org/wiki/Pride_parade
Иако сум сигурен дека нема да прочиташ, бат стил

S

staycalm

Гостин
Еве ти геј парада:​

Чекај ти со ова на сликиве имаш проблем? :icon_lol:
Ај ако нишо друго драг квинс се целосно облечени :D:D
А 3тата врска неам шо е лошото

Единствено шо ми е невкусно се фетишите на геј прајд, ај донт гет д рилејшн ама другото е ок.

Плус ако мислиш дека сите на геј парадите се вака облечени ондак you need a reality check.

Последно уредено од модератор:

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Чекај ти со ова на сликиве имаш проблем?
Немам проблем. Ко што кажав за мене ова е циркус. Си се претставуваат вака, па оставаат слика дека сите хомосексуалци се вакви. Вие треба да си имате проблем, вас ве претставуваат, не мене.
И што е со децава на парадата?
Аналогно на ова и бразилските карневали не се океј.
Како можеш да правиш таква споредба? За што се прават карневалите, а за што геј парадата?
И пак ќе прашам. Дали според вас хомосексуалноста е природна и нормална?

Последно уредено:
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.960
Поени од реакции
25.520
Како можеш да правиш таква споредба? За што се прават карневалите, а за што геј парадата?
И пак ќе прашам. Дали според вас хомосексуалноста е природна и нормална?
Исто се облечени.

Да, хомосексуалноста е природна, а што е нормално зависи од перцепција.

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Исто се облечени.

Да, хомосексуалноста е природна, а што е нормално зависи од перцепција.
Исто се облечени, но со која цел?
Ако хомосексуалноста е природна зошто не е застапена помеѓу животните?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.960
Поени од реакции
25.520
Исто се облечени, но со која цел?
Ако хомосексуалноста е природна зошто не е застапена помеѓу животните?
Застапена е, сум била сведок и за овакви појави.

Kajgana Shop

На врв Bottom