Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Немаш гајле уживај, не си бремен.
Знам дека не сум бремена, прашувам за да знам дали би можела да го направам тоа некое утро и притоа да знам дека не постои некое значење дека можам да останам бремена бидејќи мислев на првата ерекција на партнерот но и пред да оди во вц.

Прво можи го лапнува па не и е смрден здиво туку куросан и е.

Ивинете сакам да ве прашам нешто може ли?
Еве вака јас не разбирам што е тоа секс (звучи глупаво и не се зафркавам)озбилно незнам (сум немала до сега има 16год)извинеете ако сум ја промашила темата .
На facebook ми испраќаат половни органи и јас ги блокирам.зошто ми го испраќат половнијот орган?не ме пали тоа може ли некој да ми разјасне било кои??? ви благодарам однапред:)

А од назад не бива ли?

Како ве возат тролови, rofl, само вие палете се и пишувајте досетки.

Админите не одговараат на прашања за разлика од тебе.

Епа они треба пред да се појават овакви личности да реагираат,банирај,избриши му го профилот и готово..
Во спротивно форумов ќе стане пичкин дим.

Епа они треба пред да се појават овакви личности да реагираат,банирај,избриши му го профилот и готово..
Во спротивно форумов ќе стане пичкин дим.

Абе готово, следниот апдејт на софтверот е minority report alike. Ќе се банираат овие уште пред да помислат да направат профил.

Поубо ми изгледа и сакам да излезиме негде на обично на пример внаселба или било каде отколку кафе чај или некој свечености таму незнам шо
Не знам што си напраил до сеа, али ако сеуште не сте излегле, обавезно да не забораиш да не збориш вака ко што збориш. Ќе мисли дека си од провинција негде.

Не знам што си напраил до сеа, али ако сеуште не сте излегле, обавезно да не забораиш да не збориш вака ко што збориш. Ќе мисли дека си од провинција негде.

Чоеко збора така оти е од Битола, то е битолско зборање. Слично како ти шо збориш или забораи. Ако не зборува скопски или ако зборува битолски не значи дека е од провинција ЛОЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom