5HVRO

• Креатор на темата Креатор на темата sonic23
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 октомври 2017
Мислења
10
Поени од реакции
3
Вложив труд во ова али увек има простор за критики, позитивни, негативни, хејт, whatever :D

Ми се допаѓа glitch hop ефектот "Purchase your tracks today", многу The Glitch Mob-esque, Oval, edIT, Efterklang-esque...

Требало и малку auto tune да ставиш а немало да биде лошо.

Вложив труд во ова али увек има простор за критики, позитивни, негативни, хејт, whatever :D
Видеото и музиката ми изгледаат солидно, но гласот како да не ти е баш за ваков вид песна. Во минатата песна од темата што ја имаше отворено многу подобро звучеше. Како и да е, поддршка и многу успех понатаму!(y)

Видеото и музиката ми изгледаат солидно, но гласот како да не ти е баш за ваков вид песна. Во минатата песна од темата што ја имаше отворено многу подобро звучеше. Како и да е, поддршка и многу успех понатаму!(y)
Знам дека не ми е, ама уште сум у фаза на пронаоѓање на стилот, одлучив и да експриментирам малце.Во секој случај фала на позитивните критики :)

Ми се допаѓа glitch hop ефектот "Purchase your tracks today", многу The Glitch Mob-esque, Oval, edIT, Efterklang-esque...

Требало и малку auto tune да ставиш а немало да биде лошо.
Не утепа сиромаштијата еден бит неможеме да купиме, и тоа мора да се искраде, македонска работа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom