Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене најмногу ми се допадна овој дел.Ми се допаѓа glitch hop ефектот "Purchase your tracks today"
Кој е женскиот вокал?Вложив труд во ова али увек има простор за критики, позитивни, негативни, хејт, whatever![]()
Имаш вкус, не спорам.И мене најмногу ми се допадна овој дел.
Видеото и музиката ми изгледаат солидно, но гласот како да не ти е баш за ваков вид песна. Во минатата песна од темата што ја имаше отворено многу подобро звучеше. Како и да е, поддршка и многу успех понатаму!Вложив труд во ова али увек има простор за критики, позитивни, негативни, хејт, whatever![]()
Знам дека не ми е, ама уште сум у фаза на пронаоѓање на стилот, одлучив и да експриментирам малце.Во секој случај фала на позитивните критикиВидеото и музиката ми изгледаат солидно, но гласот како да не ти е баш за ваков вид песна. Во минатата песна од темата што ја имаше отворено многу подобро звучеше. Како и да е, поддршка и многу успех понатаму!![]()
Не утепа сиромаштијата еден бит неможеме да купиме, и тоа мора да се искраде, македонска работаМи се допаѓа glitch hop ефектот "Purchase your tracks today", многу The Glitch Mob-esque, Oval, edIT, Efterklang-esque...
Требало и малку auto tune да ставиш а немало да биде лошо.