Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Го сонував бившиот и неговата вереница , тој цело време ме одбегаваше , не изусти ни еден збор , во еден момент неговата вереница заедно со него отвори вратаа (беа тие двајца заедно) и влегоа внатре и дадоа на мојата сестра фотографија (каде што сме биле сликани јаа и мојата сестра) А со мене воопшто не контактирале , бившиот ме одбегаваше цело време

Јас се понадевав дека Sky со точката ќе ми протумачи, ама веројатно не е нешто активен на форум.

Инаку да, да се надеваме дека ќе се повтори, ова ми е веќе втор пат и стварно е интензивно чувството. Сеа не знам што потсвеста ми говори, и во двата случаи еднате беше црнка, другата плавуша.

Пред зграда има 2-3 мали кученца на кои им даваме јадење па речиси секој ден се тука. Едно од тие кученца сонував како сум го земал дома да го чувам што значи сонот ?

Пред зграда има 2-3 мали кученца на кои им даваме јадење па речиси секој ден се тука. Едно од тие кученца сонував како сум го земал дома да го чувам што значи сонот ?
Тоа значи дека се случува нешто со твојата личност,ти се развиваат инстинктите или дека имаш потреба да научиш нешто ново,или пак,се чувствуваш осамено и ти треба нов пријател иако ти не си свесен/свесна за тоа.

Тоа значи дека се случува нешто со твојата личност,ти се развиваат инстинктите или дека имаш потреба да научиш нешто ново,или пак,се чувствуваш осамено и ти треба нов пријател иако ти не си свесен/свесна за тоа.
Ок фала.

Вака предните заби ми се порцелански , на сон сонував како ми паднале порцеланските заби и се сломиле , па моите стружени заби сум ги видела црни никакви лоши , но не ме болеле ..... Што значи ?

Вака предните заби ми се порцелански , на сон сонував како ми паднале порцеланските заби и се сломиле , па моите стружени заби сум ги видела црни никакви лоши , но не ме болеле ..... Што значи ?
Дека многу се замараш со твоите заби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom