Криминалци и криминални групи во МК

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Ивица, сургун има слики со Голубовиќ, иначе истиот го имаше пуцано и Мујо.. Време кога во Куманово, беше дивиот запад.
Напиши го со презиме тој Ивица и кажи што работел, за Мујо знам дека еднаш бил избоден со нож и дека покасно од тоа 99-та му е наместена бомба под Пунтото за друго не сум слушнал.

Член од
3 мај 2014
Мислења
909
Поени од реакции
2.993
Не знам точно, знам он ми има кажувано дека го пукал и му закочил пиштолот, затоа и се спасил. Па овој бил у Скопје да се пријави, иначе у тоа време(Мујо) имал многу луѓе низ Куманово, држел под контрола многу работи.

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Не знам точно, знам он ми има кажувано дека го пукал и му закочил пиштолот, затоа и се спасил. Па овој бил у Скопје да се пријави, иначе у тоа време(Мујо) имал многу луѓе низ Куманово, држел под контрола многу работи.
Тренер на ФК Мио ли од Куманово? Келав тј[DOUBLEPOST=1514398836][/DOUBLEPOST]Бомба мислам дека у тоа време Србите или Љочките би му ставиле, нашите не.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Најголем во тоа време, еве ако најголем звучи многу еден од најголемите четворица, петтина.. Зборувам за во цела држава не само во Куманово.

Член од
3 мај 2014
Мислења
909
Поени од реакции
2.993
Не е он тренер, се тоа е негово таму, го има земено под концесија тој дел кај салата, едниот терен е бил на Чик мислам, а другиот го направи он, имаше некои проекти но не направи ништо. А за Мујо, неговите дела си зборат, што и како можел, правел, колкава моќ имал и сл.

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Значи он е? Погодија сам га значи хахахахах
А зашто би сакаја он Мују да га убие? Проблеми сс територију? (дрога/рекет)

Член од
8 април 2013
Мислења
40
Поени од реакции
43
Абе што се случува со Нинџа и Фантом?
Нинџа знам дека му го затворија кафичот, ама после тоа каде исчезна човекот?
А Фантом од дамна го немам слушнато, некој да каже нешто за него.
Фантом чува деца, две ќерки :) на условно за инцидентите од упадот во Собрание (Крвав четврток) од 27 април................

Член од
8 април 2013
Мислења
40
Поени од реакции
43
Фантом упаднал во Собрание на 27ми?
Дада, уште од мај дури. Меѓу првите, заедно со уште 8-9 луѓе. Ме чуди како он е на условно, а некој од сегашниве притворени се у Шутка. Ама излеа е добро поврзан и лабаво му е :toe:

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Знам Игор Југ беше влезен, оној шо уби дете на Пиво Фест, и уше души.[DOUBLEPOST=1514417002][/DOUBLEPOST]
Кои се дел од луѓето влегоа во Собранието:
1.Димче Христоски – Жабата од Прилеп, поранешен припадник на „лавовите“, осуден за двојно убиство во јули 2005 на манифестацијата „Пиво фест“. Една од неговите жртви е и дете.
2. Игор Југ, претседател на тн. МПЗ „Владо Георгиев Черноземски“ осуден за силување, убиство, дрога и физички напад.
3.Никола Митревски Кољо, три пати осудуван со казна затвор и десна рака на Александар Василевски Нинџа.
4. Еден од првите којшто влезе во Собранието е Јордан Мијалков, синот на Сашо Мијалков.
5. Аднан Мемед, шеф на кабинетот на Елвис Бајрам,синот на Амди Бајрам.
6. Горан Ангелов, дел од патриотските друженија.
7. Митко Михајловски - Џачката, вработен во МВР.
8. Андреј Илиев - потполковник во АРМ.
9. Во Собранието беше и Мунир Пепич, вработен во Агенцијата за разузнување, осомничен во случајот Титаник на СЈО за лажни лични карти.

Многу познати фаци, веќе споменувани во темата, има во "загрижениот народ." :LOL:
Еве кој беа влезени се.
@Eternal flame

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom