INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
И јас му посакувам повеќе пратенички да опне во 2018Среќни Новогодишни празници на сите ни посакува командант форина,
![]()
Za zivot gragxani, go nema rezimod![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас му посакувам повеќе пратенички да опне во 2018Среќни Новогодишни празници на сите ни посакува командант форина,
![]()
Za zivot gragxani, go nema rezimod![]()
И јас му посакувам повеќе пратенички да опне во 2018![]()
Да кога ќе стане Русија економија број еден во светов тогаш ќе може. 90% од извозот и девизниот прилив ни е од ЕУ. Буквално сме на европски апарати за дишење. Ако се изолираме кон ЕУ ќе немаме нити храна нити струја едноставно ќе крахираме, народот ќе се сели како орди од Сирија без денар во џеб бидејќи ќе го изеде хиперинфлација и така Русија ќе располага со простор од неколку илјади непидвожни и гладни старци кои ќе чекаат хумунитарна помош за да не умрат од глад.
Кој им дозволи високо образование на мајчин јазик?Кој прв направи коалиција со терористичката ОНА и ја направи владин партнер?Територијална поделба?Албанскиот јазик официјален на цела територија?И да е све ова точно, вие сендвичите на Грујо, немате ама баш никакво право да се буните. Вие до вчера, збор не рековте ни за амнестијата, ни за признавањето на Косово, ни за градењето на американската амбасада, ни за било кој друг таков потег на вашиот газда.
Кој им дозволи високо образование на мајчин јазик?Кој прв направи коалиција со терористичката ОНА и ја направи владин партнер?Територијална поделба?Албанскиот јазик официјален на цела територија?
ТИШИНА!
Ај кажи само под услов ако информацијата ти доаѓа од тие твојте високи бизнис и политички кругови во кои се движиш. Ако е чисто онака твое мислење батали.Ај да не ти кажам кој ја спасува ВМРО од распад, ќе се разочараш.
USA, EU go napravija toa, shto e normalna rabota za eden protektorat. KEEP QUIET.Кој им дозволи високо образование на мајчин јазик?Кој прв направи коалиција со терористичката ОНА и ја направи владин партнер?Територијална поделба?Албанскиот јазик официјален на цела територија?
ТИШИНА!
Кој им дозволи на USA да изградат нова тврдина на Кале и да се закрепостат вечно овде?USA, EU go napravija toa, shto e normalna rabota za eden protektorat. KEEP QUIET.
Џемаил Мехази...Кој им дозволи на USA да изградат нова тврдина на Кале и да се закрепостат вечно овде?
Јасно е тоа.Муабетот ми беше во чиво владеење.USA, EU go napravija toa, shto e normalna rabota za eden protektorat. KEEP QUIET.
Од Кина може и веќе земавме кредити. Можно е се во иднина не викам не само моментално не е можно.[DOUBLEPOST=1514394576][/DOUBLEPOST]Може и да не зависиме од ЕУ. Ако сакаат нашиве политичари, може уште од утре да имаме руска храна, руски апарати и тн. Како што зимаат кредити од ЕУ, ќе земат и од Русија. Или ете нека е Кина наместо Русија. Економијата на Кина во скора иднина ќе биде на врвот.
Ем тепан ем ебанСо среќа.
Зијадин Села ја напушти владата на Заев
http://24vesti.mk/zijadin-sela-ja-napushti-vladata-na-zaev
[DOUBLEPOST=1514394349][/DOUBLEPOST]
Јасно е тоа.Муабетот ми беше во чиво владеење.
Да, grohotom se smijem, многу смешно.Џемаил Мехази...
Обрати се кај VOLK и Ireal за тоа. Они се на форумов задужени за твитови.Штанцајте ги тие статуси, твитови и постови, се е можно.![]()