Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Koj и да биде на власт за обичниот народ (ниската и средна класа) е исто срање ... богатата класа (олигарсите) секогаш се со оној кој е на власт, тие се најголемите сончогледи, Бајрамовци, Ѕинговци, Стојменовци, Чифлигановци, Трифуновци, Минчовци, Световци, Мукаетовци и редица други, додека за обичниот работник и службеник дали работел приватно или државно е потполно исто дали на Илинденска седел Грујо или Заев !
Ај олигарсите до некаде и ги сфаќам, си имаат бизнис интереси и затоа секогаш се врзуваат со властите, но незнам зошто и лоповиве попови и владици го тртат толку гзот кон новиве владари ... :facepalm:

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871

И талибанецот остана талибанец. Статус кво.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.482
Поени од реакции
24.233
Смилковско?
Кога бе?
Појма немам, се вртеја некој муабети дека Заев имал нешто снимки такви работи за некое си таму наводно убиство на некои деца и дека еден ден кога ќе дојдел на власт кога ќе ги објавел тоа се ќе се тресело од детонацијата. Имаше тука еден член Војвода нагалено го викаја, ептен убо дете , принципиелно шо се вели нон стоп за тоа трубеше. Се фалел имал и некој морален компас ама изгледа Заев му го дигна или го загина и после тоа слабо креваше чалами по темите околу тоа. Ич не се сеќавам како му беше никот нити пак дали е уште активен на форумот. Ти да не се сеќаваш случајно како му беше никот , да видиме да прашаме шо е работата, шо се стори детето.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Појма немам, се вртеја некој муабети дека Заев имал нешто снимки такви работи за некое си таму наводно убиство на некои деца и дека еден ден кога ќе дојдел на власт кога ќе ги објавел тоа се ќе се тресело од детонацијата. Имаше тука еден член Војвода нагалено го викаја, ептен убо дете , принципиелно шо се вели нон стоп за тоа трубеше. Се фалел имал и некој морален компас ама изгледа Заев му го дигна или го загина и после тоа слабо креваше чалами по темите околу тоа. Ич не се сеќавам како му беше никот нити пак дали е уште активен на форумот. Ти да не се сеќаваш случајно како му беше никот , да видиме да прашаме шо е работата, шо се стори детето.
Не те разбирам баш, многу аут оф д бокс ви се мислењата, али на регулар џо како мене све ова му личи конфузно и нефокусирано. Ти веројатно си знаеш што сакаш да кажеш, или пак да прашаш...
Еве и Клин те разбира. Чак и он чим те разбира, гарант е до мене.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.482
Поени од реакции
24.233
Не те разбирам баш, многу аут оф д бокс ви се мислењата, али на регулар џо како мене све ова му личи конфузно и нефокусирано. Ти веројатно си знаеш што сакаш да кажеш, или пак да прашаш...
Или можи толку ти е моќна процесорската единица. 50: 50 шансите.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Или можи толку ти е моќна процесорската единица. 50: 50 шансите.
Па може да е.
Си признав погоре и самиот, тие аут оф д бокс ствари, тоа е премногу длабоко за мене. Сите тие завери и глобални заговори против лулката на белата раса, скриени знаци на масонските градби и гостите на Ефтов. Too much 4 ми.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Па може да е.
Си признав погоре и самиот, тие аут оф д бокс ствари, тоа е премногу длабоко за мене. Сите тие завери и глобални заговори против лулката на белата раса, скриени знаци на масонските градби и гостите на Ефтов. Too much 4 ми.
Инаку не верувам во конспи теории дури и обожавам да гледам дебанкинг видеа за тоа...бро ур ар стил ин д бокс...џабе везеш на нашки :)

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Па може да е.
Те има везден во секое издание на Кликер, фељтон има глупотека.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.482
Поени од реакции
24.233
Па може да е.
Нема врска ова нити со масони, илуминати, Ефтов или било шо. Онака чаршиски муабети се вртеја , сигурно си имал слушнато. Ваљда не живееш во пештера.
А за членот онака те прашав да не се сеќаваш како му беше никот пошто јас како низ магла се сеќавам. Се ми се чини дека на Б му почнуваше некако ама да не грешам душа.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063

Se prodade na rezimod da pisuva crnila za cesnata i prafdoljubiva vlast koja se bori za prafdina i demonkratija.

@Let 3 кај ќе ве носи Роберт Поповски на прослава?
Најчевска мисли на ниво на Том Круз кога е на кокаин и зборува за Скиентологија кај Опра Винфри...Тешка патологија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom