Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Koj и да биде на власт за обичниот народ (ниската и средна класа) е исто срање ... богатата класа (олигарсите) секогаш се со оној кој е на власт, тие се најголемите сончогледи, Бајрамовци, Ѕинговци, Стојменовци, Чифлигановци, Трифуновци, Минчовци, Световци, Мукаетовци и редица други, додека за обичниот работник и службеник дали работел приватно или државно е потполно исто дали на Илинденска седел Грујо или Заев !
Ај олигарсите до некаде и ги сфаќам, си имаат бизнис интереси и затоа секогаш се врзуваат со властите, но незнам зошто и лоповиве попови и владици го тртат толку гзот кон новиве владари ... :facepalm:

Смилковско?
Кога бе?
Појма немам, се вртеја некој муабети дека Заев имал нешто снимки такви работи за некое си таму наводно убиство на некои деца и дека еден ден кога ќе дојдел на власт кога ќе ги објавел тоа се ќе се тресело од детонацијата. Имаше тука еден член Војвода нагалено го викаја, ептен убо дете , принципиелно шо се вели нон стоп за тоа трубеше. Се фалел имал и некој морален компас ама изгледа Заев му го дигна или го загина и после тоа слабо креваше чалами по темите околу тоа. Ич не се сеќавам како му беше никот нити пак дали е уште активен на форумот. Ти да не се сеќаваш случајно како му беше никот , да видиме да прашаме шо е работата, шо се стори детето.

Појма немам, се вртеја некој муабети дека Заев имал нешто снимки такви работи за некое си таму наводно убиство на некои деца и дека еден ден кога ќе дојдел на власт кога ќе ги објавел тоа се ќе се тресело од детонацијата. Имаше тука еден член Војвода нагалено го викаја, ептен убо дете , принципиелно шо се вели нон стоп за тоа трубеше. Се фалел имал и некој морален компас ама изгледа Заев му го дигна или го загина и после тоа слабо креваше чалами по темите околу тоа. Ич не се сеќавам како му беше никот нити пак дали е уште активен на форумот. Ти да не се сеќаваш случајно како му беше никот , да видиме да прашаме шо е работата, шо се стори детето.
Не те разбирам баш, многу аут оф д бокс ви се мислењата, али на регулар џо како мене све ова му личи конфузно и нефокусирано. Ти веројатно си знаеш што сакаш да кажеш, или пак да прашаш...
Еве и Клин те разбира. Чак и он чим те разбира, гарант е до мене.

Не те разбирам баш, многу аут оф д бокс ви се мислењата, али на регулар џо како мене све ова му личи конфузно и нефокусирано. Ти веројатно си знаеш што сакаш да кажеш, или пак да прашаш...
Или можи толку ти е моќна процесорската единица. 50: 50 шансите.

Или можи толку ти е моќна процесорската единица. 50: 50 шансите.
Па може да е.
Си признав погоре и самиот, тие аут оф д бокс ствари, тоа е премногу длабоко за мене. Сите тие завери и глобални заговори против лулката на белата раса, скриени знаци на масонските градби и гостите на Ефтов. Too much 4 ми.

marjana-najcevska-status.png

najcevska-status.png

status-najcevska.png

Se prodade na rezimod da pisuva crnila za cesnata i prafdoljubiva vlast koja se bori za prafdina i demonkratija.

@Let 3 кај ќе ве носи Роберт Поповски на прослава?

Па може да е.
Си признав погоре и самиот, тие аут оф д бокс ствари, тоа е премногу длабоко за мене. Сите тие завери и глобални заговори против лулката на белата раса, скриени знаци на масонските градби и гостите на Ефтов. Too much 4 ми.
Инаку не верувам во конспи теории дури и обожавам да гледам дебанкинг видеа за тоа...бро ур ар стил ин д бокс...џабе везеш на нашки :)

Па може да е.

Те има везден во секое издание на Кликер, фељтон има глупотека.

Па може да е.
Нема врска ова нити со масони, илуминати, Ефтов или било шо. Онака чаршиски муабети се вртеја , сигурно си имал слушнато. Ваљда не живееш во пештера.
А за членот онака те прашав да не се сеќаваш како му беше никот пошто јас како низ магла се сеќавам. Се ми се чини дека на Б му почнуваше некако ама да не грешам душа.

marjana-najcevska-status.png

najcevska-status.png

status-najcevska.png

Se prodade na rezimod da pisuva crnila za cesnata i prafdoljubiva vlast koja se bori za prafdina i demonkratija.

@Let 3 кај ќе ве носи Роберт Поповски на прослава?
Најчевска мисли на ниво на Том Круз кога е на кокаин и зборува за Скиентологија кај Опра Винфри...Тешка патологија.

Кој?Грците?Сериозен си?:pos:
Реков,ти си ЦАР!
Ти си небањата глуперда, државата ти ја продаваат тебе мува не те лази, иди излези на фронтот!
Глуперда небањата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom