- Член од
- 10 март 2009
- Мислења
- 1.300
- Поени од реакции
- 1.161
Aha bidi sigurna deka grckata makedonia ne bila pod bugarsko carstvo!Znaci statistikata e surova vistina!!!
Jas sum so star dokument, po tatkova linija, se po maska linija, prva vertikalna linija,bez cicko, vujko i slicno, dokumentot e od nivna sofiska arhiva i mozat vednas da si go proverat, na proishodot im pisuva vrz baza na koj dokument sum go dobila, ne sum osuduvana, nemam kriminalno dosie, inzinjer, magister -ova za nekoi sto vikaa deka tie so visoko obrazovanie im znacele, intervju pominato odlicno, iiii??? Se e dzabe , na DOPOLNITELNA SUM!
NE VREDI PROISHODOT OD DAPC NISTO !!!!!!!
Pak se od novo ke treba da dokazuvam i da gi nosam site dokumenti vo MP. I ke gi odnesam, i potvrda ke im dodadam , pa ke vidime sto ke bide.
p.s. vo meguvreme paralelno so mene rodnina preku Kolev SAMO so potvrda ceka da se slika !!!??? Za ova veke pisuvav i nemozam da si razjasnam sem deka ako IMAS VRSKI i samo so potvda ZA POTEKLO OD EGEJSKA MAKEDONIJA koja nikogas ne bila pod bugarsko!!! ke si zemes pasos, a nie obicnite smrtnici ke si cmaeme na dopolnitelna.... Ete jas so dokument od nivna arhiva, plus pisuva deka pradedo mi bil bugarski vojnik, so dedo roden vo Sofija i toj vojnik vo Sofija so prababa zakopana tamu ke si dzmaam na dopolnitelna !!!!
AKO IMAS VRSKI SE SE SREDUVA, KAKVI ZAKONI KAKVI BAKRADZI, KAKVI EVROPSKI VREDNOSTI !!!!
,samo jas nikako da najdam vrska......
Istorija -1
Delovi od albanija mali grnaicni, grcka makedonia , juzna ciganska srbija i cela republika Mizerija nasa bile bugarsko carstvo
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
Toa e pravilo za sekade vo bilo koja drzava. Odi zivej, raboti, napravi nesto vo drzavata e togas ke se naturaliziras i ke dobies posle 5-6 godini
Последно уредено: