Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
навистина не сакам да навлегувам во вакви дискусии, но да Сакаа Македонија, да влезе во ЕУ, ќе ја пикнеа, Кипар поделен влезе, Грција лажираше состојба. Ако не сакаа, за 20 и кусур години, пет години протекторат, пет години по пет милијарди евра, и се мирно. Ним не им треба Македонија, им треба Албанија, за да шета сивото, нејзе овие ќе ја дадат, тие се богати, немаат нација, одма ќе избегаат, само сега нека ве лажат колку да прикрадат. Глупост на денот на Бг и требале жители, абе 3% македонци нема да останат во Бугарија ако Македонија се приспои кон Бугарија. Имало шанса во 2018, има златен ама не за тебе и за мене, има за нив, кога ќе увидиш доцна еИзлеговме надвор од тема, ќе ти постирам уште една изјава да видеш дека договорот нема врска со не давањето на државјанства.
Вистинското решение како да се справиме со тоа што наши државјани аплицираат за пасоши на други земји, на земји членки е да ја зголемиме атрактивноста на македонскиот пасош. Вистински долгорочно решение како да се соочиме со овој предизвик е пасошот на РМ да стане пасош на земја членка на ЕУ. И затоа е многу важно да направиме се што можеме да ја искористиме шансата што се црта полека за 2018 година, рече министерот Димитров.
![]()
Idi poske 12casot po bugarsko vreme nema guzva na vrata kazi im deka si da ostavis dopolnitelni dokumenti ne zaboravaj da fotokopiras pasos so vlezot vo bg pozz[DOUBLEPOST=1513760198][/DOUBLEPOST]Od kolku saat otvara MP i od kolku saat moze da se podnesat sopolnitelni dokumenti?
Utre se odi za sofija,info vo pp
Brat mi sto napravi ti odgovorija li od mpнавистина не сакам да навлегувам во вакви дискусии, но да Сакаа Македонија, да влезе во ЕУ, ќе ја пикнеа, Кипар поделен влезе, Грција лажираше состојба. Ако не сакаа, за 20 и кусур години, пет години протекторат, пет години по пет милијарди евра, и се мирно. Ним не им треба Македонија, им треба Албанија, за да шета сивото, нејзе овие ќе ја дадат, тие се богати, немаат нација, одма ќе избегаат, само сега нека ве лажат колку да прикрадат. Глупост на денот на Бг и требале жители, абе 3% македонци нема да останат во Бугарија ако Македонија се приспои кон Бугарија. Имало шанса во 2018, има златен ама не за тебе и за мене, има за нив, кога ќе увидиш доцна е
Жално е што досега за Македонија, никој не направи ништо, па сега овој што го викаш министер, ако го познаваш ќе знаеш дека за 5 ден дете од мајка кради, што ви мачкаат очи и едните и другите. Реалноста е таа, ти брате ќе му работиш на министерот во негова фирма, за 200€, затоа што дојде живот и младината веќе не ја напушта државата, од режимот бегаа е сега не бегаат. Не ме нервирај, овие предходните и да беа арамии, не беа како овие што му ја даваат државата до мојот Велес, сега повеќе за ова за политика нема да правам муабет. Симптоматично нека ти е пред договорот 60~85% годишно, по договорот 3%, и тоа лански
На новото бројче сега пишува дека треба да биде разгледана на финална експертско комисија.Idi poske 12casot po bugarsko vreme nema guzva na vrata kazi im deka si da ostavis dopolnitelni dokumenti ne zaboravaj da fotokopiras pasos so vlezot vo bg pozz[DOUBLEPOST=1513760198][/DOUBLEPOST]
Brat mi sto napravi ti odgovorija li od mp
Ti lekovite uste ne si gi zemal be?Едно е да те заебат, друго е да сватиш дека те заебале. Не си лепи вечна опозиција, тоа сакаш да веруваш. Друго, ова не е политичка тема и те молам воздржи се или бистри политики на друга тема, ги има овде на форумот. Трето соочи се со фактите, реалноста види ја, едно беше пред а друго по договорот. Нејсе, јас се изразив како што се,изразив за да не забегаме од темата, а изгледа забегавме. Воздржи се од вреѓање, покажи култура, затоа што сите сте јаки на вилица. Но не ми е поентата тоа, овде сите сме со една цел, заедничка и дај да си помагаме.
DaКога и да се вклучам на темава, истите нешта ги читам
Ај после 1 месец да дојдам пак, пак истите муабети ќе ги прочитам, и тоа од истите луѓе
[DOUBLEPOST=1513765070][/DOUBLEPOST]Едно прашање од мене: дали во дополнителни документи да доставам КОПИЈА ОД ПАСОШ?
На неколку места имам прочитано дека демек требало и тоа
Посредникот не ми спомна дека такво нешто требало
На дополнителна сум со ,
Никаде не сум чул за такво нешто ама еве да ве прашам
Сите дополнителни документи си се уредно доставено но еве да ве прашам и за КОПИЈА ОД ПАСОШ
![]()
Значи те ставам на игноре, не можам да се расправам или да обрнам вномание на оштетени лица, Значи твојата глад да се биде во центар на внимание, може да ја задоволиш на друг начин. За пример прати ни секси слики, и гарантирам ќе собереш повеќе лајкови, одколку да се однесуваш психотично. поззTi lekovite uste ne si gi zemal be?
Pa ako me stavas na ignore sto mi repliciras. Sto mavas so glava vo dzid mnogu si smotan coveku ama mnoguuuuЗначи те ставам на игноре, не можам да се расправам или да обрнам вномание на оштетени лица, Значи твојата глад да се биде во центар на внимание, може да ја задоволиш на друг начин. За пример прати ни секси слики, и гарантирам ќе собереш повеќе лајкови, одколку да се однесуваш психотично. позз
"Pa ako me stavas na ignore sto mi repliciras. Sto mavas so glava vo dzid mnogu si smotan coveku ama mnoguuuu
Не другaр.Пишувa декa е нaменет зa прaвoсудие.Oвa СДВР незнaм штo е.Мoјoт е ептен нoв oд пред некoлку месеци не е вaкoв.Oвoј кaкo дa е oнoј другиoт зa пoстoјaн престoј aмa пa нa тoј пишувa декa е зa Бугaрскoтo МНР.Јaс имaм 2 a вaкoв не е ни едниoт ни другиoт.Na vasite proizhodi sto pisuva? Vaka?Прегледај го приврзокот 182105 Прегледај го приврзокот 182106