V
viktora
Гостин
Затоа на татко ти не му е мака.Има што да клеца.И на татко и ти и мајка ти им е мака, ама касно е сега, се згреши работата. Мораат да те трпат.
Затоа на татко ти не му е мака.Има што да клеца.И на татко и ти и мајка ти им е мака, ама касно е сега, се згреши работата. Мораат да те трпат.
А што ако нема криминали кај ДУИ, пак да има генерална амнестија ?Мене ме интересира дали СЈО ќе отвара истраги за криминалите на ДУИ ? Или бомбите на Зајко кукурајко важеше само за ВМРО ДПМНЕ ? Ако не се отвара истрага за ДУИ тогаш Иванов како претседател ќе мора да даде генерална амнестија бидејќи ДУИ е најголема потврда дека СЈО и бомбите важеа само за ВМРО ДПМНЕ како политичка хајка.
А што ако нема криминали кај ДУИ, пак да има генерална амнестија ?
Нема грешка за тебе. Една генерална амнестија од Иванов, за трета маса лево.Мене ме интересира дали СЈО ќе отвара истраги за криминалите на ДУИ ? Или бомбите на Зајко кукурајко важеше само за ВМРО ДПМНЕ ? Ако не се отвара истрага за ДУИ тогаш Иванов како претседател ќе мора да даде генерална амнестија бидејќи ДУИ е најголема потврда дека СЈО и бомбите важеа само за ВМРО ДПМНЕ како политичка хајка.
СДСМ беа слаба опозиција 10 години, овие па воопшто не ни може да се наречат опозиција !denes tezok den za dpmne
od edna strana i oficijalno imaat raskol u partija, golem, od druga sjo im go probi planot za stranskite sluzbi, i nabavuvanjeto na oprema so koja sakale vsusnost da dokazat deka stranski sluzbi prisluskuvale u zemjava.
gospod neka ni e na pomos so vakva opozicija, ako mislevte deka pogolemo dno od sdsm kako opozicija nemalo, gadno ste se zaebale, ovie probija sve, i nafta i sve do magmata dole otidoa.
Не знам.I sto Silvaneva da si lapa ako Zaev ne e osuden ?
Учам од најдобритеТи си ултимативно најголемата легенда на кајгана!
Можеле и со мобилен телефон да снимаат.[DOUBLEPOST=1513722333][/DOUBLEPOST]Тоа со камерите е најбедниот изговор. Најмалку една новинарска екипа што чекаа надвор пред суд радо би се откажала од камерата и микрофонот само да се одржело рочиштето за господинот Груевски.
Заев (односно неговите ментори) покажаат дека може.[DOUBLEPOST=1513722461][/DOUBLEPOST]A be vidi sega taka se zborese i za sdsm koga dojde Zaev kako pretsedatel pa vidi kade stignaa.Edno treba da znaes a toa e deka bez vmro i sdsm zaedno krupni prasanja ne moze da se resavaaat vo ovaa drzava.
Ех нема. Има, има..[DOUBLEPOST=1513722550][/DOUBLEPOST]Погнасно и попревртливо човече нема во македонската политика,лигав црв
Нели СЈО имаше можност да поднесува обвиненија до јуни/јули?[DOUBLEPOST=1513722664][/DOUBLEPOST].. б.т.в., СЕГА СЈО отвараат Истрага Продуцент за случка од 2009 !! ало, нели самите тие од СЈО кажавте дека абсолутно застаруваат такви работите за 6 години ???
Јас сум против блокади при протестирања, ама некој шатори подигна пред влада, 24/7. Тоа е наследно право. [DOUBLEPOST=1513722784][/DOUBLEPOST]Ај да пробам по 3 пат:
Правото НИКОЈ НЕ ГО ОСПОРУВА.
Начинот на кој се прави е спротивно на закон за протести.
Те молам напиши на гугле закон за протести, отвори го и прочитај.
10 члена мислам беа.
Не смееш целосно да спречуваш движењето на другите.
Изгледа дека нема.А што ако нема криминали кај ДУИ, пак да има генерална амнестија ?
18 месеци од денот кога ќе добие материјал за истражување во рок од 5 години колку што јас знам. Ако добијат утре материјали ќе имаат уште 18 месеци за истражување на истите и да покренат обвинение.Нели СЈО имаше можност да поднесува обвиненија до јуни/јули?
Искрено ако не е ова вистина ништо ид државава.А што мислиш зошто Бејли го урна Грујо? За да намести свој човек и да ја управува партијата оти Грујо му откажа послушност. Исто така Бејли ги намести и сдс на власт оти може да го управува Заев и со тоа да ја управува државата. Што значи Бејли е и вмро и сдс, а со тоа што му нареди на Аљи да не прави коалиција со Грујо докажува дека и дуи се негови. Тоа ти е премиер!
за да се прикажат објективни ќе поднесат некој ситни работи што ќе ги замачкаат....Мене ме интересира дали СЈО ќе отвара истраги за криминалите на ДУИ ? Или бомбите на Зајко кукурајко важеше само за ВМРО ДПМНЕ ? Ако не се отвара истрага за ДУИ тогаш Иванов како претседател ќе мора да даде генерална амнестија бидејќи ДУИ е најголема потврда дека СЈО и бомбите важеа само за ВМРО ДПМНЕ како политичка хајка.
има и друго... сега покренаа случај Продуцент од 2009 а самото СЈО кога се зборуваше за Сопот кажа дека постои абсолутна застареност од 6 години...18 месеци од денот кога ќе добие материјал за истражување во рок од 5 години колку што јас знам. Ако добијат утре материјали ќе имаат уште 18 месеци за истражување на истите и да покренат обвинение.