V
viktora
Гостин
Затоа на татко ти не му е мака.Има што да клеца.И на татко и ти и мајка ти им е мака, ама касно е сега, се згреши работата. Мораат да те трпат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа на татко ти не му е мака.Има што да клеца.И на татко и ти и мајка ти им е мака, ама касно е сега, се згреши работата. Мораат да те трпат.
Мене ме интересира дали СЈО ќе отвара истраги за криминалите на ДУИ ? Или бомбите на Зајко кукурајко важеше само за ВМРО ДПМНЕ ? Ако не се отвара истрага за ДУИ тогаш Иванов како претседател ќе мора да даде генерална амнестија бидејќи ДУИ е најголема потврда дека СЈО и бомбите важеа само за ВМРО ДПМНЕ како политичка хајка.
А што ако нема криминали кај ДУИ, пак да има генерална амнестија ?
Мене ме интересира дали СЈО ќе отвара истраги за криминалите на ДУИ ? Или бомбите на Зајко кукурајко важеше само за ВМРО ДПМНЕ ? Ако не се отвара истрага за ДУИ тогаш Иванов како претседател ќе мора да даде генерална амнестија бидејќи ДУИ е најголема потврда дека СЈО и бомбите важеа само за ВМРО ДПМНЕ како политичка хајка.
denes tezok den za dpmne
od edna strana i oficijalno imaat raskol u partija, golem, od druga sjo im go probi planot za stranskite sluzbi, i nabavuvanjeto na oprema so koja sakale vsusnost da dokazat deka stranski sluzbi prisluskuvale u zemjava.
gospod neka ni e na pomos so vakva opozicija, ako mislevte deka pogolemo dno od sdsm kako opozicija nemalo, gadno ste se zaebale, ovie probija sve, i nafta i sve do magmata dole otidoa.
Не знам.I sto Silvaneva da si lapa ako Zaev ne e osuden ?
Учам од најдобритеТи си ултимативно најголемата легенда на кајгана!
Можеле и со мобилен телефон да снимаат.[DOUBLEPOST=1513722333][/DOUBLEPOST]Тоа со камерите е најбедниот изговор. Најмалку една новинарска екипа што чекаа надвор пред суд радо би се откажала од камерата и микрофонот само да се одржело рочиштето за господинот Груевски.
Заев (односно неговите ментори) покажаат дека може.[DOUBLEPOST=1513722461][/DOUBLEPOST]A be vidi sega taka se zborese i za sdsm koga dojde Zaev kako pretsedatel pa vidi kade stignaa.Edno treba da znaes a toa e deka bez vmro i sdsm zaedno krupni prasanja ne moze da se resavaaat vo ovaa drzava.
Ех нема. Има, има..[DOUBLEPOST=1513722550][/DOUBLEPOST]Погнасно и попревртливо човече нема во македонската политика,лигав црв
Нели СЈО имаше можност да поднесува обвиненија до јуни/јули?[DOUBLEPOST=1513722664][/DOUBLEPOST].. б.т.в., СЕГА СЈО отвараат Истрага Продуцент за случка од 2009 !! ало, нели самите тие од СЈО кажавте дека абсолутно застаруваат такви работите за 6 години ???
Јас сум против блокади при протестирања, ама некој шатори подигна пред влада, 24/7. Тоа е наследно право.Ај да пробам по 3 пат:
Правото НИКОЈ НЕ ГО ОСПОРУВА.
Начинот на кој се прави е спротивно на закон за протести.
Те молам напиши на гугле закон за протести, отвори го и прочитај.
10 члена мислам беа.
Не смееш целосно да спречуваш движењето на другите.
Изгледа дека нема.А што ако нема криминали кај ДУИ, пак да има генерална амнестија ?
18 месеци од денот кога ќе добие материјал за истражување во рок од 5 години колку што јас знам. Ако добијат утре материјали ќе имаат уште 18 месеци за истражување на истите и да покренат обвинение.Нели СЈО имаше можност да поднесува обвиненија до јуни/јули?
А што мислиш зошто Бејли го урна Грујо? За да намести свој човек и да ја управува партијата оти Грујо му откажа послушност. Исто така Бејли ги намести и сдс на власт оти може да го управува Заев и со тоа да ја управува државата. Што значи Бејли е и вмро и сдс, а со тоа што му нареди на Аљи да не прави коалиција со Грујо докажува дека и дуи се негови. Тоа ти е премиер!
за да се прикажат објективни ќе поднесат некој ситни работи што ќе ги замачкаат....Мене ме интересира дали СЈО ќе отвара истраги за криминалите на ДУИ ? Или бомбите на Зајко кукурајко важеше само за ВМРО ДПМНЕ ? Ако не се отвара истрага за ДУИ тогаш Иванов како претседател ќе мора да даде генерална амнестија бидејќи ДУИ е најголема потврда дека СЈО и бомбите важеа само за ВМРО ДПМНЕ како политичка хајка.
има и друго... сега покренаа случај Продуцент од 2009 а самото СЈО кога се зборуваше за Сопот кажа дека постои абсолутна застареност од 6 години...18 месеци од денот кога ќе добие материјал за истражување во рок од 5 години колку што јас знам. Ако добијат утре материјали ќе имаат уште 18 месеци за истражување на истите и да покренат обвинение.