Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа ми се појавува на скоро секоја страница до што е?
кога си го сликнал ова?[DOUBLEPOST=1512762930][/DOUBLEPOST]
Untitled.jpg

Последно уредено:
Мoја грешка. Друг формат на датум е па мислев датумот е погрешен.
Не знам што би било друго. Сигурно си ги видел овие линкови- наведени се од firewall, сетирања на антивирус, рутер до самиот фајл во кој се сместени сертификатите.
https://support.mozilla.org/en-US/kb/what-does-your-connection-is-not-secure-mean

http://windowsreport.com/your-connection-not-secure/

Последно уредено:
091d61c2a63b18f0763619f03ae6b320.jpg

како да го решам еророт неможам да инсталирам драјвер за џојстик

Сакам да ве прашам??? Зошто кога се регистрирав на Steam се си беше добро ама потоа ми се појави следново:Please verify your humanity by re entering the carters below..Ги напишав пак но никакво фајде и сеа се обраќам тука ако знае некој нека ми помогне

upload_2017-12-17_21-38-7.png

Што се дешава со мојот компјутер?Вчера имав100 гига слободен простор сега 23.Ништо немам снимено на дискот Ц освен вин 10..Кога уклучувам диск клинап ми дава само 250МБ за бришење.Чаре некое.

Прегледај го приврзокот 181993

Што се дешава со мојот компјутер?Вчера имав100 гига слободен простор сега 23.Ништо немам снимено на дискот Ц освен вин 10..Кога уклучувам диск клинап ми дава само 250МБ за бришење.Чаре некое.
Види да не си штракнал некаде автоматски бекап да ти прави или па имаш некој вирус што ти дуплира податоци или па ХДД ти е пред рокање, направи една темелна дијагностика

Го рестартирав компјутерот но несака да се вклучи со саати е оваа
20171218_164507.jpg

Си инсталирав нов Windows на комјутерот и сите работи нели се бришат на тој начин и сега сакам да прашам дали постои опција да си ги вратам сликите и ако постои како?

Лаптопот не ми го чита HDMI кабелот кога е вклучен ТВ а кога ќе го исклучам ТВ го чита. Help?

Лаптопот не ми го чита HDMI кабелот кога е вклучен ТВ а кога ќе го исклучам ТВ го чита. Help?
Пробај друг hdmi, провери драјвери или па лаптопот ти е постар па не го детектира новиот телевизор и обратно

Прегледај го приврзокот 181993

%temp% фолдерот колку ти зафаќа?[DOUBLEPOST=1513684998][/DOUBLEPOST]
Си инсталирав нов Windows на комјутерот и сите работи нели се бришат на тој начин и сега сакам да прашам дали постои опција да си ги вратам сликите и ако постои како?

Recuva е од подобрите бесплатни, но ако си го форматирал можно е и така да не ги најдеш.

Инсталирај го и намести екстрактирање на усб, пушти го да скенира и моли се.

Пробај друг hdmi, провери драјвери или па лаптопот ти е постар па не го детектира новиот телевизор и обратно

Па немаше проблем до пред месец дена. Прво почна да заебава но го мрдав кабелот лево-десно и се поврзуваше за сега воопшто да не го поврзува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom