Кој и што најмногу ве нервира во животот ?

• Креатор на темата Креатор на темата redfogv
  • Време на започнување Време на започнување

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.282
Поени од реакции
2.039
Слободно пожалете се.
Кажете како се справувате.

Мајка ми ме нервира,незнам како да се справам и ме нервираат луѓе што мислат дека се знаат

Ме нервират тие што мислат дека се треба да знаат (дури и кога зборуваш приватни муабети на телефон да те прашат со кој разговараше), тие што мислат дека се околу нив се врти.... и само тие се тие што заслужуваат се што е добро, другите сите се неписмени и неспособни... е од вавки себични/нарцистички створења што ги има многу во принцип пати ова наше општество

кд цел дн сам дома и не ме фаќа стомак ама тамн кд искочу да иду негде тг ми се прииде у вц...

партиски дебили

канцерогени синхронизацие на турски серие

турбо-фолк музика

идење по свадбе куде роѓаци што не сам ни знаја дека постоив

компир чорба

Руси и Турци у CS:GO

и нз. др. што.

Последно уредено:
кд цел дн сам дома и не ме фаќа стомак ама тамн кд искочу да иду негде тг ми се прииде у вц...

партиски дебили

канцерогени синхронизацие на турски серие

турбо-фолк музика

идење по свадбе куде роѓаци што не сам ни знаја дека постоив

компир чорба

Руси и Турци у CS:GO

и нз. др. што.
И мене ме нервира погрешен синхронизиран превод на турските серии.Едно слушам на Мовтекс,а друго на Сител ТВ. :confused: :eek: :rolleyes: :tapp::pos:

Мене ме нервира кога гледам филм и јадам чипс, пошто ногу рупка у уста не слушам шо зборуваат а превод не помага без звук... Другото можам да го преживеам.

Друго што ме нервира е бескорисното трубење на политичарите за загадувањето.Трубат,а ништо не преземаат.
И беспричинското викање на моите родители ми оди на нерви.

Мене ме нервираат луѓе што ги нервирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom