Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување

sota ziti se sto toa slikas bem te i slikarot ti si kako pikaso :) pa taka ke ti najadam 1000 fotografii ili da pocnam i jas daprikacuvam sliki fotografii? ajde da vidim da se naprevaruvame koj podobri kanali full hd kanalike naslika koj nikoj gi nema moze li i toa ex yukanali? dosaden si

Mogu i ja bez slika ali neces mi vjerovat da sam skinuo panel za 8 sek to je dosad najbrzi;) taj nije sklon abbi hahaha
Bez_naslova.jpg

Mogu ja i bez slika samo... ko ce vjerovat da se nasla lista? Izgleda niko? Ujedno imate i Server za skeniranje

Ovako nema lazi nema prevare dokaz je dokaz e sad... kako to ko shvatio i naravno da ljudi vide koji mozda ne znaji sta ima u doticnoj listi od programa....nebitno

Pozdrav
To ti ja velim nista bez tv hehheehehe[DOUBLEPOST=1513372982][/DOUBLEPOST]https://forum.kajgana.com/threads/ТВ-албум.76786/page-23
evo teme za slike sve dozvoljeno sad navali samo domace servere hahahhaha

Последно уредено:
sota ziti se sto toa slikas bem te i slikarot ti si kako pikaso :) pa taka ke ti najadam 1000 fotografii ili da pocnam i jas daprikacuvam sliki fotografii? ajde da vidim da se naprevaruvame koj podobri kanali full hd kanalike naslika koj nikoj gi nema moze li i toa ex yukanali? dosaden si
Bravo za tebe .. da znas nasao bi Prva Kick i TOP HD ?? ili mozda Djeciji kanal Pikaboo ili EXYU Golf Klub HD ??? a da imam ono sto ti nikad nisi vidio imam i ako ti ja slikam te kanale tek ces tad saznati za njih da postoje i dodajem NEMA ih ni jedna jedina lista... uzivaj ti meni sa tih tvojih1000 a ja cu se vec nekako snaci .... malo pristojnosti molit cu... ja se malo salim ;) a ti sve shvacas ozbiljno ;) cccccccc
Hvala
Pozdrav za tebe i sve na forumu

Bravo za tebe .. da znas nasao bi Prva Kick i TOP HD ?? ili mozda Djeciji kanal Pikaboo ili EXYU Golf Klub HD ??? a da imam ono sto ti nikad nisi vidio imam i ako ti ja slikam te kanale tek ces tad saznati za njih da postoje i dodajem NEMA ih ni jedna jedina lista... uzivaj ti meni sa tih tvojih1000 a ja cu se vec nekako snaci .... malo pristojnosti molit cu... ja se malo salim ;) a ti sve shvacas ozbiljno ;) cccccccc
Hvala
Pozdrav za tebe i sve na forumu

slusaj ja se neplim na fotografije ;) samo live live tvoje kanale. kamera pali i onda verujem... eto dacu ti skype ili sta zelis. palimo kamere i da vidimo ko sta ima jel moze?

ти слободно сликај си,
и вака во спојлер на никого не му сметаат,
си имас си сликаш,си можеш))
поздрав

slusaj ja se neplim na fotografije ;) samo live live tvoje kanale. kamera pali i onda verujem... eto dacu ti skype ili sta zelis. palimo kamere i da vidimo ko sta ima jel moze?

a te sta ti spominjes kanale imase i vise od te kanale sta spominjes da postoje.. ako neverue eto poslacu ti svoja lista (test) ;) pozdrav i za tebe sota.. sve najbolje

Imas na svakoj mojoj slici u desnom cosku Sat tj. Vrijeme kad je slikano ujedno stavljeno na forum itd....... isto tako na Smart tv /OttPlayer imas u desnom cosku gore i Datum i Sat/Vrijeme znaci ako je slika 15.12.2017 tako ti stoji na OttPlayer ne moze bolji dokaz nego sto je.... a za Skype haha mislis da ja nemam pametnija posla nego da se sa tobom takmicim preko Skype-a??? Ide Bozic druze i Nova Godina pa se svasta nesta sprema i kupuje .... naravno da imam Skype ali... samo odabrano drustvo ;)

Pozdrav

Svako ko ima EON, moze da gleda TOP HD, tako da to bas nije neka eksluziva.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom