Z
zmej gorjanin
Гостин
Хахахахахахаххахаха, цареви сте еј, не секој вежба и билда за другите бре луѓе, не секој држи диета за другите, отворете го умот малку, поогорчен и порандом народ од Македончево не сум сретнал во цела Европа. Пробајте еден месец да видите кој е бенефитот од тоа вежбањето, буквално знае да те направи да се чувствуваш како да си доживеал оргазам, без разлика за кој спорт зборуваме: бодибилдинг, пливање, трчање, боречки вештини, кошарка, фудбал и тн.
Плус ќе сретнете и други луѓе со слично хоби, нови познатства, нови пријателства, позитивна енергија која ќе ви го направи животот многу поудобен од претходно.
Храната и јадењето не се направени да уживате, туку да преживеете, очигледно тука грото од членовите живеат за да јадат, а не јадат за да преживеат според мислењава што ги пишувате.
Никакво оправдување не е немањето време, студирање, водење на бизниси и слично за немање самоконтрола и изглед на буре.
Сум бил дебел и знам дека поогорчен од тие неколку години не сум бил во животот, никаква самодоверба на буквално ниедно поле, одиш да купиш облека ништо не стои убаво, она што ќе го бендисаш нема да има број и те прави да сакаш на моменти да се закопаш во земја и паѓаш така психички, па одиш да се нагнетиш за да ти биде убаво неколку саати и пак си истата мизерија што си бил пред тоа.
Згора на се што си го ебавате здравјето со дебелината, па како стареете ќе си дојдат и модерните: дијабетес, срцеви заболувања, холестерол, триглицериди и тн
Никој овде не промовира дебелина, само што постот звучеше како одењето на билдинг треба да биде стандард за да оставиш впечаток, значи билдингот го земав ко пример, генерално такво ми е мислењето за сите тие стандарди кои општественото живеење ги наметнува. Иначе ватева флоутс јуор боут, секој со тоа што му е пасија у живот, без навлагање зошто е боље вака или онака.