- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.783
- Поени од реакции
- 5.056
Мило немило низбежен факт е брзото враќање на Вмро на власт.Што је баби мило, то јој се снило.
Мило немило низбежен факт е брзото враќање на Вмро на власт.Што је баби мило, то јој се снило.
Тоа ѓубре на жалост ќе мора да продолжи да живее во Гостивар и Тетово.
Ѓубрето може да се чисти, пола ден работа има.
Амо што да правиме со другото ѓубре што се самонарекуваат луѓе.
Ми е жал понекад за вас. Стварно, без заебанција.Мило немило низбежен факт е брзото враќање на Вмро на власт.
И кога ќе се вратат нека ги пуштат светлата од крстот.Мило немило низбежен факт е брзото враќање на Вмро на власт.
Да.Мило немило низбежен факт е брзото враќање на Вмро на власт.
Не треба да ти е жал...сите македонски патриоти лежел затвор за Вмро. Тоа е чест. Имало турски, српски, бугарски и грчки зандани за Вмро Идризово и Шутка се песна. Жал треба да ти е за Зајко си потпиша 10+ години затворска казна...а не ми изгледа за тип кој ќе се снајде во затвор. Така да сега максимално ќе го искористи ова кусо време слобода што му остана.Ми е жал понекад за вас. Стварно, без заебанција.
Стара и одамна прочитана книга е обидот да се поистовети ВМРО, Македонија, народот со Груевски.Не треба да ти е жал...сите македонски патриоти лежел затвор за Вмро. Тоа е чест.
Не е тoчнo.Ние сме и Груевски и Зaев,и Вмрo и Сдсм.И Груевски е чoвек кaкo тебе и кaкo мене.Тoa е oдрaз нa ментaлитетoт нaш.И ти мoжеби би ги прaвел истите aкo не и пoлoши рaбoти дa си бил нa негoвo местo a мoжеби и јaс.Стара и одамна прочитана книга е обидот да се поистовети ВМРО, Македонија, народот со Груевски.
Па на тоа се темели целата негова стратегија - да ги киднапира светите национални идеали, кои бесрамно ги гази, кога ќе му одговара, за својата лична агенда.
Време е стварно, ВМРО да се ослободи.
Вмро е поголемо од еден човек тоа е света македонска идеологија. Така да...џабе ви е проѕирниот обид за прорежимска пропаганда.Стара и одамна прочитана книга е обидот да се поистовети ВМРО, Македонија, народот со Груевски.
Па на тоа се темели целата негова стратегија - да ги киднапира светите национални идеали, кои бесрамно ги гази, кога ќе му одговара, за својата лична агенда.
Време е стварно, ВМРО да се ослободи.
Никола со задоволство би лежел затвор за Вмро како и секој вистински патриот...ама режимот нема храброст и корист да го тутне во Шутка.Сам отишол прд затворот, не треба мвр дури ни трошок за гориво, нека го пукнат внатре, да му ги земат украдените пари и ги вратат на државата и институциите, истите да се инвестират каде што е најмногу потребно.
Прегледај го приврзокот 181128
Се убаво кажа е сега уште да ни кажеш:Така е. Главен актер во прислушувањето 2001 Љубчо му наредува на Верушевски да прави прислушување а потоа Љубчо прави војна за сам да си ја пресече гранката на која седи исто како што Грујо и Мијалков сами себе се прислушувале за да си ја пресечат гранката на која седат и тука повторно главен актер Верушевски. А да, и двајцата ги исценираа Диво Насеље и Смилковско за да Заев сега ги ослободи извршителите. Подобро е да си се занимаваш со обрежани како и досега отколку да лупеташ тешки глупости.