Сакам да знам!

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Ги видов тие у Кам денес, многу ми се лоши некако, ептен ситни... не ги бива. Нишо чудно и дубари да праат со семка од кајсија.
Има и во Стокомак за истата цена, ама слични се со големина и квалитет.
Оди до кванташки, али ако не земаш голема количина, не верувам дека ќе имаш есап од таму, евентуално оревите јатките може да се поефтини во однос на маркетите.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Не се, земав од еднаш од Стокомак далеку поасални и покрупни беа од овие од Кам.
Често знаат да имаат и „расипани„ или „засалени“ во тие во Стокомак, ми се има случено и на бадеми и на лешници да каснам и да имаат грд вкус, јас земам и од таму и од таму, зависи каде сум влегол да пазарам.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.218
Поени од реакции
2.277
Бадемите и лешниците од Кам се доста добри и евтини (зборам за непечените и несолените), подобра понуда тешко да се најде (можеби поквалитетни малце да ама и поскапи). Солените за мој вкус се пресолени бидејќи скоро ич не конзумирам сол.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Бадемите и лешниците од Кам се доста добри и евтини (зборам за непечените и несолените), подобра понуда тешко да се најде (можеби поквалитетни малце да ама и поскапи). Солените за мој вкус се пресолени бидејќи скоро ич не конзумирам сол.
bes 12g solna den nesi zdrav samo 12-ka prike moi

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Ако земаш саламурен стек и повеќе од тие 12 грама несвесно ги јадеш :)

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.218
Поени од реакции
2.277
Солта ја има во секој можен прозивод кои го користиме на дневна основа и секако внесуваме повеќе од што ни е потребно така да дополнително засолување апсолутно е непотребно.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Солта ја има во секој можен прозивод кои го користиме на дневна основа и секако внесуваме повеќе од што ни е потребно така да дополнително засолување апсолутно е непотребно.
oh, really?

E

Epsilon

Гостин
Potslusnav deka vo drugive gradovi Tetovo,Struga i nz ushte koj grad, pocnale da zvonat i vikaat za fizickite testovi za kursot za policija shto e, da ne znae nekoj povekje info okolu ova?

E

Epsilon

Гостин
Potslusnav deka vo drugive gradovi Tetovo,Struga i nz ushte koj grad, pocnale da zvonat i vikaat za fizickite testovi za kursot za policija shto e, da ne znae nekoj povekje info okolu ova?
Dobro, ako go interesira nekoj, deneska pocnaa so povici od Prilep, a prethodnive denovi od drugi gradovi, verojatno od tie shto gi nabroiv. :)

Ako ima nekoj prilepcanec ili bitolcanec na forumov so ce odi na testovite, so srekja! :D

S

silmarillion

Гостин
Кој сервис за перење коли во Скопје прифаќа плаќање со картица?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.854
Поени од реакции
1.607
Дали во Софија менуваат денари ?

Kajgana Shop

На врв Bottom