- Член од
- 6 април 2005
- Мислења
- 2.959
- Поени од реакции
- 3.099
А што прави Заев толку штетно за Македонија?Tezata i prasanjeto e sosem na mesto. So ke praevte hipoteticno ako patorot se guzese ovaka kako crpkata? Ke si sedevte li mirni ili ke plukavte so seta sila?
Абе алооо! Браниш криминалец!А што прави Заев толку штетно за Македонија?
Ајде објасни ми 4 точки од договорот кои би штетеле на Македонија?
И називот на самиот договор ти е позитивна ствар што соработуваме со држава членка на ЕУ.
Sega ne prajme muabet so e vo dogovorot, dali ako patorot vaka se naguzese eve so potpolno ist dogovor dali ke go branese i ke mu pleskase so race, i dali ke postavuvase ovakvi glupavi prasanja.А што прави Заев толку штетно за Македонија?
Ајде објасни ми 4 точки од договорот кои би штетеле на Македонија?
И називот на самиот договор ти е позитивна ствар што соработуваме со држава членка на ЕУ.
Тој ја изолираше Македонија, ништо не направи полезно.[DOUBLEPOST=1512083607][/DOUBLEPOST]Sega ne prajme muabet so e vo dogovorot, dali ako patorot vaka se naguzese eve so potpolno ist dogovor dali ke go branese i ke mu pleskase so race, i dali ke postavuvase ovakvi glupavi prasanja.
Криминалците ги стига правдата во моментот..Абе алооо! Браниш криминалец!
Го уапсиле Заев?Тој ја изолираше Македонија, ништо не направи полезно.[DOUBLEPOST=1512083607][/DOUBLEPOST]
Криминалците ги стига правдата во моментот..
Заев нема зошто да биде уапсен.Го уапсиле Заев?
Crpkoto izgleda ima dobieno dozivotna abolicija od cico Brane.Го уапсиле Заев?
Заев нема зошто да биде уапсен.
Dali za tebe baranje 200kE mito e kriminal ili ne. Odgovori samo so da ili ne.Заев нема зошто да биде уапсен.
Бандата од дупмне ја апсат
Ако е на камера, не е [DOUBLEPOST=1512084437][/DOUBLEPOST]Dali za tebe baranje 200kE mito e kriminal ili ne. Odgovori samo so da ili ne.
Најдобриот.http://www.publikum.mk/opshtina-prilep-vo-finansiska-dupka-od-3-5-milioni-evra/
Огромен долг и 155 вработени . Мацко добриот градоначалник
Tocno, kaj nas e validen samo tonski zapis, ako ima i video ne se prifakja, premnogu e komplicirano za ednokletocni amebi.Ако е на камера, не е
Жаре ти се јави!Аналогија со 24.12.2012 сакаш да направиш, тоа ли е?
Многу се бедни, перфидни и релативизаторски ваквите неосновани споредби на 27.04.2017 со 05.05.2015 и 24.12.2012, затоа што никогаш претходно немало ваков организиран обид за убиство на пратеници во собранието, потпомогнат од други пратеници, полициски и воени старешини, директори на државни установи, партиски полтрони и пропагандисти, маскирани криминалци и припадници на профашистички здруженија.