Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.914
Поени од реакции
44.916
А што да прават како на друг начин може да се запре СДС...на насилство се одговара со насилство. За мене и сите нормални граѓани се херои.
znaci ti i ovie 30 dusi sto protestiraat, tie ste normalnive u zemjava. :popce:
Good luck with that.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.862
Интересно ќе биде тоа што ќе се открие од мобилните на Трајко и кој таму друг беше, со кој, како и кога остварувале комуникација на 27-ми

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
coekot bese naprean diplomat vo vreme na vmro. 8 godini go 'resavase' imeto na drzavna cicka courtesy of vmro
baska prv pocna da ja reformira vmro
Таква е импресијата, впечатокот, колку бил вистински тогаш а богами и сега не знам :)

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Интересно ќе биде тоа што ќе се открие од мобилните на Трајко и кој таму друг беше, со кој, како и кога остварувале комуникација на 27-ми
Сигурно веќе имаат индиции и листинзи земено од операторот. ова колку за на суд доказ.[DOUBLEPOST=1512059247][/DOUBLEPOST]Викате не му се свиѓал гравот на Мите а? Нека му стават во него бифтек од бизон ќе видите дали нема да јаде кај ги најдовте тие кувари непрошетани по светов кај ги запустивте.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
znaci ti i ovie 30 dusi sto protestiraat, tie ste normalnive u zemjava. :popce:
Good luck with that.
Незнам колку се...ни сум надвор...ама дека треба да бидат горди што се упасени од страна на диктатура поради дела за Македонија треба. И во 1945 вака правеа комунистите така и сега...Се додека сме ние тука нема да им дозволиме на СДС, Зајко, Соросидите и Мафијата да ја растурат Македонија и да го уништат Македонскиот народ. Само нека сонуваат дека ќе успеат. Се знае каква казна ќе има за СДС за овој терор.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Да не се открие нешто друго од мобилниот на Трајко. 27ми ќе му изгледа ко масажа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.914
Поени од реакции
44.916
Незнам колку се...ни сум надвор...ама дека треба да бидат горди што се упасени од страна на диктатура поради дела за Македонија треба. И во 1945 вака правеа комунистите така и сега...Се додека сме ние тука нема да им дозволиме на СДС, Зајко, Соросидите и Мафијата да ја растурат Македонија и да го уништат Македонскиот народ. Само нека сонуваат дека ќе успеат. Се знае каква казна ќе има за СДС за овој терор.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Тилерсон ќе биде сменет.
https://www.google.dk/amp/s/www.bbc.com/news/amp/world-us-canada-42187070
Ништо чудно што нашиот најдобар министер успеа да се состане со функционер во заминување.Башка што правел глупости во надворешната политика кои не му се допаднале на Трамп. Можеби средбата со реформираниот вмровец е последната капка? Можеби параноициве со deep state и не се толку параноици. За повеќе во следната епизода на македонската генијална дипломатија со избегнување да одговори на прашање за македонците во соседните земји и слично.

Оваа нека се задржи на "куцање" текстови пошо и се виде и интелектот и капацитетот за дебата во живо.
http://novatv.mk/koga-pravdata-pochnuva-da-funktsionira/

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Зошто сдс не им праат контра-протест? Нели е исто? Као паторот што ги праќаше автобусите на ЈСП полни со нафта од државни пари да го блокираат седиштето на сдс...јас би му ги наредил камионине за собирање ѓубре на паторот пред зграда, да не може дома да си дојде од „протестиве“.

?

..........

Гостин
Зошто сдс не им праат контра-протест? Нели е исто? Као паторот што ги праќаше автобусите на ЈСП полни со нафта од државни пари да го блокираат седиштето на сдс...јас би му ги наредил камионине за собирање ѓубре на паторот пред зграда, да не може дома да си дојде од „протестиве“.
Зошто не се соберете сите сендвичи на куп од двете партии и сокршете си ги главите, така може ќе куртулиме од вас..

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.805
Поени од реакции
36.834
Не е одземен имунитетот, ќе мора да се гласа во собрание. А таму очекувајте реплика на реплика на реплика на ....
Мора и на пленарна во рок од 3 дена да гласаат. Нема неограничено тука за да куропецаваат Илија Димовски и компанија :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Се собрале 30 души и протестираат, па и 30 дена. :LOL: Они сега се двајца без тројца, а не после еден месец. Ние порано повеќе се собиравме кога некој во маало вареше ракија. :D

S

silmarillion

Гостин
Скара бар со посебно jackdaw menu во чест на честиот им посетител :) Едно козметичко студио е во жалост исто така, добро газдарицата поише.

Тирексот ќе го мењаат??? Знае Трамп за ова? Не не, Цветин и Мирка дали знаат за ова?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom