Тие таквите имаат поголема среќа верувај, 4 години аплицирам и ништо од бизнисот, лани еден колега го извлекоа, а не знае ни да се претстави на англиски, тотална дупка, па доправа трчај мочај работава на интензивни курсеви за англиски и напушти од работа за да стигне да поднаучи колку толку.Точно така хаха.
Милион ме прашале како се аплицира.
Дури и една пријателка влегла в апликацијата и се видело тешко и исклучила лол. Не читсст прирачник за аплицирање
Кажи ми да ти кажам.......Тие таквите имаат поголема среќа верувај, 4 години аплицирам и ништо од бизнисот, лани еден колега го извлекоа, а не знае ни да се претстави на англиски, тотална дупка, па доправа трчај мочај работава на интензивни курсеви за англиски и напушти од работа за да стигне да поднаучи колку толку.
Јбг тоа е, јас не се ни надевам многу, еве годинава не платив за сликање ги фрлив старите слики од лани, плус со ова што го побара Трамп за укинувањето и оваа порта се затвора постепено.@Kacar , @Кеплер , јас пак аплицирам 16-17 год. по ред уште од времето кога се праќаа по пошта апликациите мислам дека ги праќавме во кентаки, последниве 5-6 год. откако е електронско аплицирањево пуштам и по 2 апликации, на едната апликација носител јас на другата сопругата, ама досега не сме имале среќа, а познавам многу луѓе што се спасија на овој начин од мизеријава по легален пат без да вадат бугарски пасоши и да мора да лажат за потекло или чуство на национална припадност.
ама нема лутење секој со сопствената среќа, затоа и се вика лотарија нели?
Obrazecot ds-230 uste se koristi. Popolni go sto pobrzo i prati go nazad vo USA. Imas sansi da bides poslednata grupa vlezeni preku lotarija bidejki Trump ke ja ukinuva ovaa viza.U.S- Department of State
National Visa Center
Rochester Avenue. Portsmouth 35004
Mi stigna mail za green card, od ovaa adresa, nekako ne mi e veren, posto baraat DS-230 obrazec da se popolni, a toj mislam deka veke ne se koristi, kako i kopija od pasos i slika. Nekoj iskustvo?
Не шири дезинформации... Трамп не може да ја укине сам!Obrazecot ds-230 uste se koristi. Popolni go sto pobrzo i prati go nazad vo USA. Imas sansi da bides poslednata grupa vlezeni preku lotarija bidejki Trump ke ja ukinuva ovaa viza.
Некоја или некој бараш?Дајте контакт од некој што се нафаќа за брак за кеш... пишете во инбокс...
За Америка сеедно е, може секој со секого. Давајте понудиНекоја или некој бараш?