Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 октомври 2017
Мислења
42
Поени од реакции
13
Во софија треба да ја легализираш

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Aha ok a nekoi vikaat deka mozelo i samo so izvodi od para dedo i site navaka da se povrzat so toa so paradedoto da bil roden pred 1918 god i se zimalo potvrda od srtumica toa bi zavrsilo rabota ili mn tesko

Stolee

INFINITY TEAM SatelItIN
Член од
3 април 2017
Мислења
265
Поени од реакции
319
Aha ok a nekoi vikaat deka mozelo i samo so izvodi od para dedo i site navaka da se povrzat so toa so paradedoto da bil roden pred 1918 god i se zimalo potvrda od srtumica toa bi zavrsilo rabota ili mn tesko
Моментално ситацијата е тешка и многу се чека за происход по една година чекат некој

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
21 јуни 2016
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.068
Член од
20 септември 2017
Мислења
920
Поени од реакции
1.347
Таман почнав некако позитивно да гледам на работиве и се појави овој мухљово со изјави и ќе ја посере целава работа ако продолжи. Ама нели на крај се треба да биде нивна заслуга, а само штета прави на и така многу сложната ситуација.

Член од
9 јануари 2015
Мислења
196
Поени од реакции
156
бев на интервју мај месец, и сега денеска ми излезе ова....дали треба да однесам дополнителен документ нешто или ... ?

Член од
2 октомври 2016
Мислења
349
Поени од реакции
294
бев на интервју мај месец, и сега денеска ми излезе ова....дали треба да однесам дополнителен документ нешто или ... ?
So sto dokumenti si i dali imas dadeno orginali ili kopii ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Член од
27 јуни 2016
Мислења
16
Поени од реакции
9
Mislis od Mart ovaa godina?So kakvi dokumenti stigna do potpis?
Da na toa mislev sori. Imav dokument od ona kulturnite centri sho e od Strumica, dokument od bratuced a posle na dopolnitrlna I dokument od sestra. Ja sum of 2013ta, ne znam sho e rabota I nekako strav me fakja. Ti da ne imas nekoi vesti sho se slucuva posle toj status? Treba da se dostavat dopolnitelno dokumenti ili?

Член од
9 јуни 2017
Мислења
291
Поени од реакции
196
kaj mene ne pisuva deka treba da dostavam dopolniteln dokumenti.Na dopolnitelna sum so zapirka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom