- Член од
- 6 октомври 2017
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 13
Zdravo momci da prasam neso pradedo mi ima sluzeno 3 godini vojska vo bugarija kade mozam da izvadam dokument vo bugarija nekoi vikaat vo Veliko Trnovo gi davale
Da gi pecatat vo edna burekdzilnica vo centarotZdravo momci da prasam neso pradedo mi ima sluzeno 3 godini vojska vo bugarija kade mozam da izvadam dokument vo bugarija nekoi vikaat vo Veliko Trnovo gi davale
So sigurnost ti velam samo prevod i legalizacija se plaka a potvrdata bez pari ni CLENSTVO NI NISTOPrvo izgleda ne gi imas procitano zakonite vrz osnova na koi rabotat DABC I MP,vtoro ako si otvoris zdruzenie treba da bide priznaeno a koi se priznaeni se gleda na sajtot od DABC, treto spored zakonot DABC go utvrduva bugarskoto poteklo a nie imame site proishod deka imame bugarsko poteklo I nemozi spored zakonot MP da ne odbiva I da veli deka nemame bugarsko poteklo koga instituciata DABC koja e zadolzena da utvrduva veke ni dala potvrda deka imame,cetvrto fakt e deka potvrdite od zdruzenie se zakonski no vo momentov nema volja vo Bugarskata vlada da ni dava I ne zaebava,od edna strana sme bile Bugari a od druga e sega dokazete deka ste iako znaet deka 95% od nas nemaat dokumenti poradi politickata situacia vo minatoto[DOUBLEPOST=1511007176][/DOUBLEPOST]
Sebo dali e sigurno deka e za bez pari potvrdata? Zatoa sto I od BKKS velea deka e bez pari potvrdata no samo 30 evra bile za zaclenuvajne hahaha.
горе долу пак премногу ефтино си прошал вероватно ти е роднина или пријател но како и да е барем да ти успее..400€ е дo крaј aмa другите 150 пo зaвршувaњетo нa прoцедурaтa сме дoгoвoрени.Инaку дaјбoже сите дa успееме
Значи кифлата е безпари, сусамот се плаќаSo sigurnost ti velam samo prevod i legalizacija se plaka a potvrdata bez pari ni CLENSTVO NI NISTO
Pepibe a be i za 200evra posreduvase eden posrednikгоре долу пак премногу ефтино си прошал вероватно ти е роднина или пријател но како и да е барем да ти успее..
Приметуеш дека никој не те е.е 2% више?Da gi pecatat vo edna burekdzilnica vo centarot
A dali prevodi, legalizacia na dokumenti e vklucno tukaJas plativ 130 evra koga pocna da mi posreduva i treba da dadam 100 evra koga ke mi iskoce drzavjanstvoto..
Аха да... за почеток не лажи ќе ти кажам кој документ колку чини до центJas plativ 130 evra koga pocna da mi posreduva i treba da dadam 100 evra koga ke mi iskoce drzavjanstvoto..
Kifla ili susam toa eЗначи кифлата е безпари, сусамот се плаќа
На Изводи изгледа е 30 лева за 7 денаАха да... за почеток не лажи ќе ти кажам кој документ колку чини до цент