И притоа се пиша Бугарин, за кога после дојде на власт све им шитне на Србите.Лазо самиот се покака кога пишуваше писмо во кое се колнеше на верност кон Цар Борис, само да биде пуштен од затвор.
Pa togash so ima veze ako pisime na latinica po forumov?Sho ke pretrpi obicniot covek?Етнички сум и пак не допираш до мене.. тоа значи слабо, треба да се потрудиш повеќе и да звучиш поубедливо.
Сакам суштински да ми објасниш каква штета ќе претрпи обичниот човек од употребата на уште еден јазик. Што со луѓето кои сакаат да го научат.. од секакви интереси пред се, бизнис?
Не размислуваат сите ко тебе.. па ни пола.
Или на Албански и неговото латинично писмо?Pa togash so ima veze ako pisime na latinica po forumov?Sho ke pretrpi obicniot covek?
Без лутење...но ваквите ставови мислам дека само свесно менаџирани од чадори, калиња, Бејлиевци и слични протуви(и јас имам такви ставови...да не се разбериме погрешно)Дечки турете и пепел на онаа република кај која граѓаните повеќе ќе ги здоболи укинување на закон за пушење во затворени простории и ќе предизвика повеќе реакции од се друго. Пиши пропало на таа република
Додуша има еден интересен момент околу сето тоа ама ........
Нема везе и никој не ве тера.Pa togash so ima veze ako pisime na latinica po forumov?Sho ke pretrpi obicniot covek?
љуљутаме, провони мовон.Pa togash so ima veze ako pisime na latinica po forumov?Sho ke pretrpi obicniot covek?
Освен губиток на некоја текстуална естетика.. нишо друго.Pa togash so ima veze ako pisime na latinica po forumov?Sho ke pretrpi obicniot covek?
Печурки. Ги чуваат во подрум и ги ранат со гомна.Добро е, гледам полека како мрда работава од“ ништо не постои’’ до “што има везе’’
Само тоа хистеричното урлање како аутисти некои останува како константна директива од министерството за вистина.
Глеаш, не се криви Вучиќ, Бранко, Груевски и Санадер. Западот за уши ги фати им им рече - Да крадете и да упропастувате за ваша рачуница, иначе ќе ве нема од власт. И они сироти мораат така. А ние цело време мислевме дека се срање.Без лутење...но ваквите ставови мислам дека само свесно менаџирани од чадори, калиња, Бејлиевци и слични протуви(и јас имам такви ставови...да не се разбериме погрешно)
![]()
Pa neli e sve so ima veze!Bugari ,albanci i grci ke ni ja pishat istorijata.Grci ke ni go smenat imeto.Sho ima veze!?Jaka muda ako pishime latinica,koga se e veke ojdeno vo p.m.Или на Албански и неговото латинично писмо?
Знаењето е сила, знаењето е моќ.
Ти уште си на ставови, јас преминав на дела.Без лутење...но ваквите ставови мислам дека само свесно менаџирани од чадори, калиња, Бејлиевци и слични протуви(и јас имам такви ставови...да не се разбериме погрешно)
![]()
Си станал како Курир.Исто се дешаваше и со вашите дедовци од страна на Србите, па тоа ништо не ве спречи онака групно партиски да пушите српски курови.
Заев си ги фати Бугарите вие Србите. Вие мислевте дека си ги фативте Русите, а Заев ги фати Американците.
Све е со врски.
Мислиш дека овие не краделе со амин од западот? Па западњаците се професори за тоа(фактографирано со панамските и рајските документи, каде скоро сите политичари имаат сметки....)Глеаш, не се криви Вучиќ, Бранко, Груевски и Санадер. Западот за уши ги фати им им рече - Да крадете и да упропастувате за ваша рачуница, иначе ќе ве нема од власт. И они сироти мораат така. А ние цело време мислевме дека се срање.
Западот е криф!!!
Остај ме ти мене. Ја сум лош. Мене Масоните на Сорос ме плаќаат за ова. Нормално е да бидам таков.[DOUBLEPOST=1511026203][/DOUBLEPOST]Си станал како Курир.
До пред некоја година, секој што го критикуваше паторот, беше соросоид и предавник. Сега, секој што го критикува пастирот од Муртино, е поддржувач на Грујо.
Тоа е тој примитивен бинарен алгоритам на кој функционираат чипираните партиски ботови.![]()
Па тоа викам бе и ја. Западот е крив, а не нашиве луѓе шо се на власт.Мислиш дека овие не краделе со амин од западот? Па западњаците се професори за тоа(фактографирано со панамските и рајските документи, каде скоро сите политичари имаат сметки....)
Ова уште на времето го правел и Тито...