- Член од
- 12 март 2015
- Мислења
- 1.569
- Поени од реакции
- 3.215
Гвујо по секоја цена ќе гледа внатрепартиски да опстани, не затоа што вистински сака туку затоа што СДСМ го држи заложник со одење во затвор. Секој барем малку паметен во сдсм ќе го лажи дека ако остани на лидерска позиција во вмро нема да го пикнат во затвор. Ситуација и волкот сит и овците на број (грујо ван затвор, а за противуслуга слабо ВМРО бидејќи тој не се повлекува од раководство)...Во право си јас не сум компетентен да дискутирам, само лица со функција смеат.
Затоа очекувам од тебе како што тераше досега да продолжиш да се бориш против режимот, некако те нема да критикуваш, како се да е мед и млеко.[DOUBLEPOST=1510509505][/DOUBLEPOST]http://kurir.mk/makedonija/vesti/vmro-dpmne-gruevski-e-pretsedatel-na-vmro-dpmne-i-ostanuva-da-bide/
Е ова не ми се допаѓа, изгледа само на него не му е јасно дека повеќе нема иднина за ВМРО ако остане претседател, колку побрзо добие нов претседател толку ќе има време да се смени нешто, избори сигурно ќе има 2018, а можеби и порано, затоа нема време за губење.
ќе видиме до каде ќе оди работата... во секој случај и едните и другите се тиња.
а најповеќе за жалење се овие што гласаа не за заев туку против грујо