Оргија под маски

• Креатор на темата Креатор на темата thorse
  • Време на започнување Време на започнување

Колку сте за вакво нешто?

• Да

Гласови: 68 62,4%
  • Не

Гласови: 41 37,6%

• Вкупно гласачи
    109
Член од
4 јули 2014
Мислења
289
Поени од реакции
74
За сите заинтересирани оргијаши, свингери, полигами, полиаморни, стрејт, геј, транс, лезбијан.

Можност за организирање бдсм, сензуални работилници, тантра јога школи.

Не знам. Само така ми рекоа - не му кажувај на таксистот. Можда елитизам некој, кој ќе ги знае.
Аха, а ти што улога ке играш во забавата.... к.. лижачот?

Он ќе го глуми мажот што оди на службено патување во Алјаска..
Па јас сум бил на службено патување во Пекинг, Сеул, Сан Франциско, Мелбурн, Кејп Таун, Европа не ти спомнувам не е интересно и штоо..... големо чудооо лелеле кој паметниот и успешниот сум јассссссссс

Е како го заеба сеа, алал да ти е.
тој ако е к.. лижачот ти си Г'З лижачот... и не ме цитирај не си никоја или никој без разлика, тука да ми се правиш важна, паметна да ми ограничиш слобода на изразување

Друже ја најдобронамерно ти препорачувам на психолог да идеш, ќе ти биде боље, ќе видиш.

тој ако е к.. лижачот ти си Г'З лижачот... и не ме цитирај не си никоја или никој без разлика, тука да ми се правиш важна, паметна да ми ограничиш слобода на изразување
Види, не можеш да ми забраниш да ти реплицирам.
Зошто ме навредуваш сега и мене, што толку ти погрешив? :(
Не можам да ти ја ограничам слободата на изразување, но може да ти дадам совет за да не делуваш патетично.
Но, тебе ми ти нема спас.

Види, не можеш да ми забраниш да ти реплицирам.
Зошто ме навредуваш сега и мене, што толку ти погрешив? :(
Не можам да ти ја ограничам слободата на изразување, но може да ти дадам совет за да не делуваш патетично.
Но, тебе ми ти нема спас.
Ме нападна во ДК за ништо пред неколку дена ... да јас немам спас но и ти ми делуваш од тие incompetent people who think they're amazing

Последно уредено:
Ме нападна во ДК за ништо пред неколку дена...
Е добро де, врати ми таму, не ме мешај сега овде...
Не е за ништо. Ти прочитав 4-5 поста и звучеа многу патетично.
Ти дадов совет да не делуваш толку патетично.
Не е ни напад ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom