Верувам дека е прљав но, шипите вооружени што ги фатија не се ни деви марии колку што ни ги претставуваат...Груевски не пристана на компромис ни коа му ги објавуваа шамарите, мерцедесот, брцањето во вреќи, Мартин... До толку беше надмен. Али коа дојде време за Смилковско да се пуштат бомбите, пристана на компромис со услов да прекине објавувањето на бомби. Тоа барање беше дел од Пржино. Зашто така кога нели он е скроз чист во врска со Смилковско?
Да речеме дека некој ми го руши угледот, ме обвинува дека сум му влегол у двор да му крадам и дека ме има снимено како тоа го правам, па продолжува да ме уценува со тие снимки и понатаму.
Јас ако стварно никад не сум влегол кај него и немам благе везе со глупостите кои ги тропа за мене, одма ќе му кажам да ги објави тие снимки. Нема да му речам - аман не ги објавувај. Зарем ќе дозволам цело време наоколу да збори како имал снимки за мене кај што крадам, а ја знам дека не е така, дека нема такви снимки.
Да беше Груевски чист во врска со Смилковско до сега на нос снимките на Заев ќе му извадеше и на секоја прес конференција ќе го набедуваше дека лаже и ќе бараше да ги пушти. Немаше да заташкува увек кога ќе се споменат.
Повторно, ги осудија на доживотни на ислушани снимки..
Последно уредено: