INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 3.815
- Поени од реакции
- 6.373
Овие со ц-400 и Тојота ќе ја заминат по продажба ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Заклучок: Русите и покрај санкциите си шибаат гас, пари у џеп, Американците - прекупци, пари у џеп, а ЕУ...Абе овие Русиве многу јаки...
Со Америте нели се мразеа, непријатели, божем едниве биле добри другите лоши итн итн
Ќе да заедно си го ебаваат светот
http://tocka.com.mk/vesti/251254/rajskite-dokumenti-otkrile-izmama-amerikancite-kupuvaat-gas-od-rusite-pa-go-prodavaat-vo-evropa-poskapo
ЕУ го прима, ама Срб и МКД не расчеречија и пак Русите па РУситеЗаклучок: Русите и покрај санкциите си шибаат гас, пари у џеп, Американците - прекупци, пари у џеп, а ЕУ...
ЕУ ем го прима со се јајца, ем плаќа. Ама на такви буљаши како да не им земеш пари? Како?
Нема што да ја вратат, Трамп ќе биде заменет од подпретседателот до крај на мандатот.На крај ќе испадни дека Тилерсон (Ексон Мобиле) и уште неколку Трамписти со про-руски бекграунд, дека стојат зад бизнисот... и оп... почнува процесот Импичмент за Трамп!
Сега му е мајката на Демократите, Хилари да ја вратат на власт со загубени избори!
Добро бе... не сега по 3 години, на пример!Нема што да ја вратат, Трамп ќе биде заменет од подпретседателот до крај на мандатот.
За жал, крајот на конфликтот во Сирија ќе биде почеток на нов конфликт или конфликти околу или во Сирија.![]()
Мир во Сирија, мир во светот!
ОдличноSPECIJALNA MISIJA: Kondoliza udara na Srbiju i Rusiju na tri fronta
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:697918-SPECIJALNA-MISIJA-Kondoliza-udara-na-Srbiju-i-Rusiju-na-tri-fronta![]()
Imam vpechatok deka Rusija totalno go zagubi Balkanot, dali od nemokj, naivnost, drugi interesi, geopolitichko pazarenje, samo gospod znae. A kapak na toa, Amerive angazhirale African American da ja vodi misijata za Balkanot...Gospod da chuva i da brani kolku nisko padnaa balkanskite nacii.