Ако бев геј ќе легнев со...

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Јас би легнала со Викторија Бекам :je::kez:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
...a ja pomisliv samo za maski e temava :icon_roll hmm ok ... ako bev lezbejka ( a planiram u skoro vreme da stanam ) koga bi mozela bi ja legnala Angelina Jolie :icon_razz a moze i tebe bi :cheeky: :wink:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
ухууу темата е закон

Да бев геј Сигорно ке бев Девојка И Би ја легнала Анџелина Џоли:kez:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Е да бев женско и да бев лезбејка обавезно со тетка Анџелина Џоли легнувам... :) :)

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
vodkamixx напиша:
Е да бев женско и да бев лезбејка обавезно со тетка Анџелина Џоли легнувам... :) :)
A koe masko?
Toa e temata inache:))

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
ThA-BiTcH напиша:
A koe masko?
Toa e temata inache:))
Абе знам шо е темава, секој да си одговара за својот пол со кој би легнал, али од машкиве да легнувам шубе ми е у пичку матер, боље ми е женско да бев... :pos:

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Абе толку ли ви е ебозовна Џоли? Мислам знам зашто има апеал за нас машките(полна уста, јака груда), ама зш на вас?
Иначе неможам да одговорам на питањево. Се мислев и никој не ми паѓа на памет. Не ме бива за геј.
@Офчар
Пасивно или активно? :)

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Ја би ја легнала Кајли, а и некоја од манекенкиве, од типот на Нина Мориќ или Адријана Лима.
Анџелина Џоли е бљак бе! Дури и мушко да сум не би ја легнала со тоа муцката ко клиторис на 80-годишна баба, не знам што секси наоѓате у таа голема набрчкана уста.:ija:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
MarthaGraham напиша:
Ја би ја легнала Кајли, а и некоја од манекенкиве, од типот на Нина Мориќ или Адријана Лима.
Анџелина Џоли е бљак бе! Дури и мушко да сум не би ја легнала со тоа муцката ко клиторис на 80-годишна баба, не знам што секси наоѓате у таа голема набрчкана уста.:ija:
Баш устата:kajg:

Kajgana Shop

На врв Bottom