A bre Mikja pa toa e rabotata, sto deckovo ne e zasluzen graganin, neznae bugarski poveke od nas, ne rabotel vo bg, nema prestoj vo bg ili bilo kakva druga viza od druga drzava, nema biznis, nema firma vo bg, zivee vo mk zaedno so roditeli, raboti za drug, so sredno skolo e a ne kardiohirurg, ne e ubav pa da ja sarmiral taa sto mu pravela intervju, ne e bogat pa da recam platil nekogo ,,, E aman sto tolku napravil ???
E sega ostanuva opcija da me laze, ama bi mi bilo mnogu razocaruvacko za naseto prijatelstvo.
Pa ovde na forumov sigurno ima eden kup so stari dokumenti, so voeni kniski, so brat/sestra, so roditel, so visoko obrazovanie, zboram za tie po zlatna linija, pa se se na doplnitelna, na proverki, kaj vice na proverka, cekaat i cekaat....
Pa daj da si zememe site potvrda, veruvam deka golem % mozat od nekoj baba / dedo po zlatna linija da najdat selo so 100% bugarsko naselenie i da si olesnime. Ova e prv slucaj na poznat moj da ima ukaz potpisan samo so potvrda. Jas ne veruvav vo potvrdite do sega, mislev deka samo pomagaat, a ne deka kako glaven dokument ke zavrsi rabota i toa tolku brzo.
haha kardihirurg, toj sredno zavrsi.... ama ete