@Ѓорѓи Н
Прво, воопшто не ми е јасно што сакате да постигнете со "фенси" и "модерни" зборови од типот на
рандом кои не се дел од македонскиот литературен јазик , небаре во нашиот јазик не постојат соодветни еквиваленти за дадените зборови. Второ, на кој начин е одлучено астероидот падне во Монголија? Во кој член од уставот е тоа пропишано? Чинам дека тоа е неуставно.
@Ставрогин
Јас сакам сестра ти да падне кај мене во кревет вечерва. Уставно ли е тоа?
@bitushanec
Главното прашање е дали астероидот е етнички Македонец или е тоа дел од грчко-влашкото соросоидно лоби кое има задача да го разнебити ВМРО ДПМНЕ како темел на македонското национално јадро.
@MIKI1
Malcolm van den Sabahovic,
во заблуда си, имено, астероиди не постојат, тоа се само отпаднати ангели казнети од Бога за своето Богоборство, а научнофантастичните прикаски за астероиди и метеори се само уште една комунистичко-марксистичка бљувотина смисленa со цел да го оправдаат сопственото неверие во Севишниот, разбираш....
@Fringe
mene ic ne mi e gajle ja sum u Germanija vie sedete si tamu so crpnatiot
@Ireal
ми текнува 74та во Сплит пееја Тереза Кесовија и Мишо Ковач,..на масите имаше бело-црвени чаршафи и тогаш исто имаше вакви шпекулации...муабетот ми е немојте да потпаѓате под соросоидни пропаганди, ни Во Хрватска не цветаат ружи иако се дел од толку фалената ЕУ ете братучед на тетин ми во Загреб во 68ма сретнал некоја девојка и и рекол bok curo sta ima и оваа ништо не му одговорила...сакам да кажам не е ни таму се розево како што си мислите
@мкд владе
и што сакате да кажите сега со муабетов. демек порано не паѓаја астероиди ко беше есдеес на власт. сега и за астероидите ли ви е крив грујо.ако ништо појќе ќе ги сруши спомениците и шарените ќе немаат кај да фрлаат куртони со боја.
@faraon
Си биле Мујо и Хасо и паднал астероид.
@Incule
Да точно мене прееска во хороскоп ми пишуваше дека ќе падне астероид.
@Govinda
Incule sto si vo horoskop