- Член од
- 6 јануари 2015
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.249
мајкуму,,,,,,,,,ми поминува и оваа опција низ глава,,,,,ОЧАЈНИ ВРЕМИЊА ОЧАЈНИ МЕРКИ батец[DOUBLEPOST=1509063838][/DOUBLEPOST]So bugarskoto graganstvo zavrsija,!!!! gledajte zenetese mazetese so norvezanki sveganki swicarki IMA polno nemazeni I imate drzavjansvo pobrzo nego bugarsko
Sent from my Xtouch using Tapatalk
ЛЕЛЕЛ брат колку убо го објасни/просветли това,,,ме скина от смеење,,,само не се согласувам со последниот дел потврдите от лазар ги важат другиве мислам НЕ,но овде на форумов колку што гледам сме само јас и канду со потврди,(БККС),ЧАКАЈ и види си ние барем нема да излажиме,поз до теб,и фала за информациите што ги постираш овде,.,МЕДАЛ ОТ МЕНЕ..позичМуабетот за Петар дека бил повлијателен од Лазар е: или мозокот ви го испрале или лобирате за него не знам зошто. Не постои такво нешто.
Познавам еден посредник кој работи долги години, толку им се има инсталирано на луѓето, дел проста маса, а дел апсолутно неупатени и веруваат во секој збор што ќе им каже тој, а највеќе другите што зборуваат за него, го воздигнале на ниво на божество, имал врски и влијание во Софија, па сигурна им е работата преку него не знам што.
А за само со потврди дека поминувале без проблем што прочитав неколку страници наназад, можно е некој да помине под одредени услови не велам не ама се гледа дека очајни се посредниците, им виси бомбона бизнсот, уште еден доказ дека не чини работата.[DOUBLEPOST=1509049563][/DOUBLEPOST]
На дополнителна беше?
Последно уредено: