Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тие беа органзиатори и гласноговорници на протестот. Ќе видиме дали ќе биде тешко или лесно.
Со честоЌата со која што јадат ќотек по кафани и разни угостителски објекти, подобро во затвор да влезат. Слушам и Бетмен џуниор го изел на 2-3 пати летово. Џабе, ниедна пара не вреди до толку да останеш без другари, во Маракана да пиеш пиво во ќош како мисир и да нема со кој ни што правиш како си муабет да направиш. И Трајко деновиве тоа го согледува иако секако кај него е од сосема други побуди.

Член од
13 март 2009
Мислења
672
Поени од реакции
284
Единствен начин на форумов да ја запрете критиката кон власта што е врв на демократијата е да ја затворите темата а тоа и го очекувам, тоа што вие нема да реплицирате не значи дека темата ќе згасне, ако тоа се случи дефинитивно државава навлегла во едноумие, ги повикувам сите што претходно ја критикуваа претходната власт истото да го прават и понатаму доколку сметаат дека нешто се прави спротивно на интересите на народот , да не се лажеме дека едно работно место во фамилијата ќе ја направи Македонија подобра.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.645
Единствен начин да ја запрете критиката кон власта што е врв на демократијата е да ја затворите темата а тоа и го очекувам, тоа што вие нема да реплицирате не значи дека темата ќе згасне, ако тоа се случи дефинитивно државава навлегла во едноумие, ги повикувам сите што претходно ја критикуваа претходната власт истото да го прават и понатаму доколку сметаат дека нешто се прави спротивно на интересите на народот , да не се лажеме дека едно работно место во фамилијата ќе ја направи Македонија подобра.
Очај...:facepalm:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Што очекувате од некој кој не постирал ништо од октомври 2016, па се појавува во мај 2017 (после 27ми април, и во очекување за формирање на новата влада). :D И оттогаш, 95% од мислењета му се во оваа тема. :D

Член од
13 март 2009
Мислења
672
Поени од реакции
284
Удба ми е судба, и идентитет ќе ти најдат па и од државна работа ќе те избркаат.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Удба ми е судба, и идентитет ќе ти најдат па и од државна работа ќе те избркаат.
Друже, не се секирај, сите тие работи ги видов за 2 минути, отворен ти е профилот, чисто ме интересираше. Пошто имало акаунти кои ги имало, па снемувало. (намерно не напишав луѓе :D ). А ако работата си ја добил преку партија, што да ти кажам...ти си знаеш.

Член од
13 март 2009
Мислења
672
Поени од реакции
284
Друже, не се секирај, сите тие работи ги видов за 2 минути, отворен ти е профилот, чисто ме интересираше. Пошто имало акаунти кои ги имало, па снемувало. (намерно не напишав луѓе :D ). А ако работата си ја добил преку партија, што да ти кажам...ти си знаеш.
Ќе добиеш и ти малку ти фали. А вие сега и тоа пратите кој акаунти ги имало па од страв ги избришале, кој акаунт се свртел од едни према други итн така треба браво демократија на завидно ниво

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Ќе добиеш и ти малку ти фали.
Не се секирај, не сум заинтересиран јас за работа во администрација за некаква си плата по макотрпно трчање по штабови и бранење на лидерот (пошто сеа ќе се појават исти такви како тие што го величеа Грујо, само сега ќе го величат Заев).

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ќе добиеш и ти малку ти фали. А вие сега и тоа пратите кој акаунти ги имало па од страв ги избришале, кој акаунт се свртел од едни према други итн така треба браво демократија на завидно ниво
Која мизерија си бил ти. :pov:Јас пак ти реплицирам. :facepalm:

Член од
13 март 2009
Мислења
672
Поени од реакции
284
Не се секирај, не сум заинтересиран јас за работа во администрација за некаква си плата по макотрпно трчање по штабови и бранење на лидерот (пошто сеа ќе се појават исти такви како тие што го величеа Грујо, само сега ќе го величат Заев).
Заев секој треба да го велича ако допринесе нешто за државава, за минатава власт сум се искажал за политики а не за личности, ПРОВЕРИ

Последно уредено:
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Заев секој треба да го велича ако допринесе нешто за државава, за минатава власт сум се ислажал за политики а не за личности, ПРОВЕРИ
Неам ја што да проверувам, тоа си е на тебе. Зборувам дека како што луѓе правеле идол од Грујо, така ќе биде и сега, за жал.

Член од
13 март 2009
Мислења
672
Поени од реакции
284
Која мизерија си бил ти. :pov:Јас пак ти реплицирам. :facepalm:
Па што да кажам друго кога човекот јавно ми кажува дека ми вршел проверка, биди фер и кажи дека тоа е глупо и не е во согласност со демократските процеси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom