- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 27
Веќе сум три месеци на финалнаАко е на пра дедо/баба - баба/дедо - тато/мама, плус во народност гледам дека пишува Блгарин, затоа можеш слободно да почнеш процедура и да чекаш позитивен одговор.
Веќе сум три месеци на финалнаАко е на пра дедо/баба - баба/дедо - тато/мама, плус во народност гледам дека пишува Блгарин, затоа можеш слободно да почнеш процедура и да чекаш позитивен одговор.
Со исти документи сум јас од мај на финална. Ама имам мака, што има варијација на името, и презимето, а село, дата на раѓање се се совпаѓа.Веќе сум три месеци на финална
Ајде кај сите да има позитивен одговор за брзо и со среќаСо исти документи сум јас од мај на финална. Ама имам мака, што има варијација на името, и презимето, а село, дата на раѓање се се совпаѓа.
ВисамАјде кај сите да има позитивен одговор за брзо и со среќа
Od koja godina e I dali bese staven na dopolnitelna?Другар со документи од сестра...Пред неколку дена му се смени во : Молбата е разгледана со положително становиште...Не носеше никакви дополнителни документи...
Беше на интервју октомври мислам 2015 ама имаше проблеми со имиња нешто со дати па му побараа дополнително да се поврзе со сестра му...на дополнитрлна беше да...пошо не бил внесен како брат па посредникот вадеше документ за сродствени врски мислам...и од некна оп...Od koja godina e I dali bese staven na dopolnitelna?
Јас сум со документ од брат интеврју април 2016 и сега на дополнителна и ме има и во протоколот.Има ли некој инфо до каде е 2016??? Од причина што сум само со потврда, а у меѓувреме најдов прв братучед на татко ми и втор братучед мој со БГ пасош, сметате ли дека треба да дополнам потекло со нивни пасоши уште пред да влезе во финална мојата постапка или ако евентуално ме вратат на допополнителна тогаш да им ги носам????
Kade da go najdam toj protokol sine?Јас сум со документ од брат интеврју април 2016 и сега на дополнителна и ме има и во протоколот.
Броевите на Молбата.Почитуванни форумџии ве молам за една информација дали во протоколот што беше даден неодамна се запишани броевите на преписки или броевите на молбата која ја поддаваме???
Пред некој ден еден член кажа дека е на финална. Мислам дека беше некаде од средината на октомври 2016.Има ли некој инфо до каде е 2016??? Од причина што сум само со потврда, а у меѓувреме најдов прв братучед на татко ми и втор братучед мој со БГ пасош, сметате ли дека треба да дополнам потекло со нивни пасоши уште пред да влезе во финална мојата постапка или ако евентуално ме вратат на допополнителна тогаш да им ги носам????
https://mjs.bg/25/2503/Kade da go najdam toj protokol sine?